Cytat: Piotr St w 4 Lut 2021, 09:39Nie dzisiaj ale przez ostatni tydzien - pojechałem ze Świnoujscia na Hel , po raz kolejny w zimie . Tym razem zima była prawdziwa a nie tylko kalendarzowa Bałtyk nie zawiodł i było magicznie .Super trafiłem pogode z temperaturą na lekkim minusie , sniegiem i odrobiną słonca . Sorry za jakośc zdjęc ale sprzęt mam kiepski .Zapodał byś więcej fot.
Nie dzisiaj ale przez ostatni tydzien - pojechałem ze Świnoujscia na Hel , po raz kolejny w zimie . Tym razem zima była prawdziwa a nie tylko kalendarzowa Bałtyk nie zawiodł i było magicznie .Super trafiłem pogode z temperaturą na lekkim minusie , sniegiem i odrobiną słonca . Sorry za jakośc zdjęc ale sprzęt mam kiepski .
Film na Ti Vi Pe? Wstydu nie macie? @Piotr STA jest coś ciekawego nad tym morzem prócz pniaków na plaży za Łebą?
Film na Ti Vi Pe? Wstydu nie macie?
Cytat: qbotcenko w 7 Lut 2021, 18:24Film na Ti Vi Pe? Wstydu nie macie? I co z tego? Jakość się ocenia po zawartości, a nie po źródle pochodzenia, a to jest doskonale zrobiony film dokumentalny.
W tej wieży to bym chętnie zamieszkał ;]Szkoda, że u mnie w okolicy taka bida z ruinami...