Długość osi suportu dobiera się do korby, a nie do ramy ...
Nigdy nie miałem suportu PF, ale z tego co wiem rama musi być bardzo dokładnie wykonana, bo inaczej pojawiają się problemu z trzaskami. W dodatku jest to tylko kwestią czasu, aż miejsce gdzie coś się wciska nabierze luzów. W takim wypadku trzeba bawić się klejami do gwintów.Przerażająca perspektywa, choć możliwe, że jeśli nie ma się pecha, to wszystko będzie działało prawidłowo.
Torowcy, stukilowe potwory, nadal jeżdżą na kwadracie. Ale szczypiorki mulące turystycznie na mięciutkich przełożeniach uwierzyły, że brakuje im sztywności
Ech, ja muszę Cuba rozłożyć i zrobić mu pozimową kapitalkę, ale okrutnie mi się nie chce.
Cytat: Siara_iwj w 25 Mar 2021, 19:33Ech, ja muszę Cuba rozłożyć i zrobić mu pozimową kapitalkę, ale okrutnie mi się nie chce.Siara, zamówiłeś już ten customowy frameset? ^^ Bom ciekaw efektu
Cała kasa wsadzona w kryptowaluty i pyrkocze sobie na procencik. Za ramę wezmę się pewnie na następny rok albo za dwa.
A portfelik dobrze zabezpieczony? Bo jak trzymasz na giełdzie, to możesz się zdziwić.
Czyżby to był moment w którym otwieramy temat o giełdzie w dziale "Nasze hobby"..?