Dokupiłem uniwersalne mocowania do Lumintopa. Nie będę musiał przekładać między rowerami.
Ja jeżdżę na mechanicznym trp spyre c i mechaniczno hydraulicznym trp hy\rd i dla mnie jest wystarczająca siła hamowania.Ważę 100 kg.
Cytat: Król Julian w 23 Lis 2022, 21:34Dokupiłem uniwersalne mocowania do Lumintopa. Nie będę musiał przekładać między rowerami.Chwal się jak warto
W Giancie mam MT 200 i według mnie lepiej hamują TRP HY\RD + Sprye C z klamkami Campagnolo.
Cytat: m.arek w 25 Lis 2022, 12:35Cytat: Król Julian w 23 Lis 2022, 21:34Dokupiłem uniwersalne mocowania do Lumintopa. Nie będę musiał przekładać między rowerami.Chwal się jak wartoDoszło. Jest ok. Dosyć kompaktowe. Guma miękka, elastyczna. System montażu na opasce zaciskowej. Praktyczny. Gumki chroniące latarkę i kierownicę. Jedyna Obawa, to ruchoma górna część. Można ją przekręcać, ale jest na mechanicznych "ząbkach". Zatem przy częstym ruszaniu może się wyrobić. Jednak nie ma chyba potrzeby ja ruszać po pierwszym ustawieniu. Góra jest też odpinania od podstawy, ale znacznie łatwiej jest odpiac gumke i wyjść latarkę, zatem wydaje się to zbędne. Całość wykonana ok, ale dzeło designu to nie jest. Latarka trzyma się wystarczająco dobrze. Jak na 19 zł to jest ok.
Dziękuję bardzo. Teraz zachęcam do testów terenowych.
Jadąc wzdłuż linii kolejowej Zgorzelec-Wrocław spotkałem diabła! Ledwo czmychnąłem z siodełka. Można go dzisiaj jeszcze zobaczyć na linii Wrocław- Świdnica.Wrocław Główny 12.30 - Świdnica Miasto 13.50Świdnica Przedmieście (przy ul. Okrężnej) 15.10 - Wrocław Główny 16.25https://www.wroclaw.pl/dla-mieszkanca/zabytkowy-pociag-retro-pojedzie-na-trasie-wroclaw-swidnica-data-bilety-gdzie-zobaczyc-pociag
Dzisiaj spotkałem się z określeniem "Kolarstwo romantyczne". Piękne