I po co jakieś głupiutkie prowokacje polityczne wstawiasz?Ja wrzuciłem zdjęcia z ciekawej i wymagającej zimowej trasy do Wilna, a Ty wyjeżdżasz na to z polityką. Zupełnie nie miejsce na to, od polityki masz HydePark
Ja wrzuciłem zdjęcia z ciekawej i wymagającej zimowej trasy do Wilna
@Wilk. Zrobiliście tą trasę jednym strzałem z W-wy?
Trasa ta co zawsze czy jakieś nowości?Wracaliście do Polski na rowerach czy jakąś komunikacją (da się kupić bilet na rower na łączone połączenie Wilno-Wwa z przesiadką na stacji Mockava)?
mieliśmy całą 16h grudniową noc jednym ciągiem
Wracaliśmy autobusem
podobno w 2023 Hańcza ma jeździć na Litwę i być skomunikowana z pociągiem do Wilna
O to w tym właśnie chodziło, do tego wyjechaliśmy koło 14, więc mieliśmy całą 16h grudniową noc jednym ciągiem
Cytat: Wilk w 2 Sty 2023, 16:00mieliśmy całą 16h grudniową noc jednym ciągiemJa to nawet lubię te długie zimowe noce do jazdy. Mam wrażenie, że nad ranem jestem mniej skatowany niewyspaniem niż letnią porą.
Pojechałem na rekonesans "Setki po Łodzi" od rok bardzie znane jako Błoto po łódzku (start 21.01). Błota jakby trochę mnie ale są inne atrakcje. Gdy org usunie kilkanaście powalonych drzew i osuszy mokradła nie powinno być źle.https://photos.google.com/share/AF1QipMhfA3SawM_cgUFnVt84VD1iN2wdiGASbmDcthL29UwS5UKd37l5qP-SOc4wL5syg?key=cjg2UDFpRHdkODhDRFNaNDR5ZEZXSnhDUEV2WmtB