Cytat: liftlodz w 25 Paź 2023, 07:39Cytat: sierra w 25 Paź 2023, 06:28W ramach prezentu urodzinowego zamówiłem od Leszka PrawiePro spodnie długie kolarskie męskie Superroubaix Prawie.PRO 300W.Będziesz zadowolony, jeżdżę w nich od roku i są ok.Wczoraj przetestowałem na popracowej stówce...Wygodne, ciepłe, dobrze dopasowane (wybrałem "L" dla 181 cm).Nogawki mogły by być na suwak, ale są wystarczająco elastyczne, ze i bez niego można się obyć.Moje zimówki "BBT" już się mocno zużyły i być może że ten "test" i opinia o nich jest jeszcze przedwczesna.Mam nadzieję, że i na dłuższe dystanse dadzą radę.Może w sobotę pyknę coś pod 300... ale do tanga trzeba co najmniej dwojga, a:- Krzyś walczy (wszyscy mamy nadzieję na Jego rychły powrót),- Sławek pracujea Robert oddalił się tak bardzo od Księżyca, że...
Cytat: sierra w 25 Paź 2023, 06:28W ramach prezentu urodzinowego zamówiłem od Leszka PrawiePro spodnie długie kolarskie męskie Superroubaix Prawie.PRO 300W.Będziesz zadowolony, jeżdżę w nich od roku i są ok.
W ramach prezentu urodzinowego zamówiłem od Leszka PrawiePro spodnie długie kolarskie męskie Superroubaix Prawie.PRO 300W.
Na koniec dnia, żeby świeckiej tradycji stało się zadość, odwiedziłem podświdnicką zalaną kopalnię srebra.
Zdecydowanie jak na te warunki byłem słabo przygotowany. Liczyłem na bezę i smaczna kawkę, no i coś ciepłego w Krynicy Morskiej... Poza sezonem, no i w taki dzień jak wczorajszy, mierzeja to kulinarna pustynia.
Cytat: Rowerownik w 1 Lis 2023, 20:22Na koniec dnia, żeby świeckiej tradycji stało się zadość, odwiedziłem podświdnicką zalaną kopalnię srebra.Kopalnia Marie Agnes. Nurkowałem tam kilka razy. Pod wodą jeszcze ładniejsza bo zostało kilka górniczych artefaktów.
Cytat: sierra w 30 Paź 2023, 06:54Zdecydowanie jak na te warunki byłem słabo przygotowany. Liczyłem na bezę i smaczna kawkę, no i coś ciepłego w Krynicy Morskiej... Poza sezonem, no i w taki dzień jak wczorajszy, mierzeja to kulinarna pustynia.Busola powinna być czynna, sprawdzaliście?https://www.facebook.com/restauracjabusolaGeneralnie w takich sytuacjach sprawdza się fejsbuk, bo można zerknąć, czy jakaś restauracja coś publikuje na bieżąco. Jeśli tak, to raczej działa.
Twarzoczaszki nie mam.
Zdjąłem tylną oponę i szukałem dziury w dętce. Nie znalazłem. Wcześniej powietrze wychodziło bardzo powoli z koła, ale nigdy do końca. Jak już było mało, to trwało. Nie wiem. Może guma dętki ma za małą gęstość?