Przyszła mi rama, którą przypadkiem tanio kupiłem. Taka jak w tym rowerze:http://www.giant-bicycles.com/en-us/bikes/model/trinity.advanced.sl.0/11493/55805/Nowy rower wg Gianta jedyne $13,400 Szkoda, że mnie nie stać żeby taki rower złożyć Może ktoś chce kupić ramę (M'ka)?
Pierwsze 220km, z Audax Ireland:1. Zapomniałem włączyć nagrywanie w GPSie, zorientowalem się dopiero po 37km.2. Po 10km wpadl na mnie inny cyklista na rondzie i w pięknym stylu spotkałem się z matką ziemią. Nic powaznego, tylko zdrapane kolano i hamulec do prostowania.3. 40km dalej, przy przerzucaniu na wieksza tarcze z tylu, przerzutka wciagnela sie w szprychy i okrecila dookola osi! Taki piekny metalowy faworek sie zrobil. Juz mialem dzwonic po jakis transport, ale koniec końców udało się odgiąć wszystko mniej wiecej na swoje miejsce i okazalo sie, ze dziala - ale tylko dla 5 ciezszych biegow. Zawieszka byla odgieta na oko 45 stopni.... 8-o 4. Z rwącym kolanem i bez połowy przerzutek ukończylem z 2gim czasem na 20 startujących, ze srednia 27km/h :-D :-D :-D
Łoł, ależ zaszalał :-)
Waxmund, będziesz składać całość? Wiesz, żebyś za bardzo nie sknerzył. Taka rama zobowiązuje, poniżej 10000 zł za całość nie wolno Ci zejść I jeszcze jedno, nie widzę uchwytów na bagażnik. A obejmy będą rysować.Marek