Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1127144 razy)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Właśnie zrobiłem z siebie skończonego idiotę. Śpieszę się składając zimówkę. No i założyłem korbę, szkoda że na odwrót. A nie mam w domu ściągacza.

<ROTFL!><ROTFL!><ROTFL!><ROTFL!><ROTFL!>  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
chmurat, bardzo eksperymentalny: alternator z VW :) (znaczy się hamulec elektrodynamiczny, prawie jak w TacX Fortius :) ). Ale wszystko to prototyp, więc nie podejmuję się wykonania na zlecenie :)
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna chmurat

• Miasto: Czechowice-Dziedzice
  • Na forum od: 26.10.2011
pajak podepniesz kabelki i będziesz mógł sobie lampkę zasilić albo nawiew (wiadomo jak na trenażerze człowiek się poci) ;)

Zacząłem szukać w temacie budowy własnego trenażera ale chyba jednak dam sobie na razie spokój ;P Lubię majsterkować ale to chyba za wysokie progi dla mnie ;) Może kiedyś...
Daleko jeszcze?

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Dziś zrobiłem coś bardzo rowerowego: zostałem trącony (nie: "potrącony"!) przez samochód.  :icon_twisted:
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Przyjechalam do pracy rowerem, ale tochyba nie byl najlepszy pomysl bo:

Severe Weather Warning
8 December 2011         

Red Warning for Wind - northern parts of Dumfries & Galloway, much of Lothian & Borders, Strathclyde and southern Fife.
Winds will increase during Thursday morning with severe gales developing across many areas. The forecast period for peak winds is expected to be through the Central Belt between 1500 and 2100 on Thursday, with winds gusting as high as 80 mph. Transport disruption, including complete closure of bridges, power supply disruption and structural damage are all possible.

:-\

no zobaczymy jak bedzie, w kazdym badz razie juz slysze ze autobusy maja przestac jezdzic okolo poludnia;/

The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna maciekkk

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 29.05.2011
Marta, a nie będziesz miała z wiatrem wracając z pracy ? :)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
czesciowo, ale obawiam sie bocznego zeby mnie na jakis slup/samochod nie wwialo;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Pajak,a gdzie sie wybierasz na tym trenazerze? Da sie tam sakwy/przyczepke doczepic? ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Ballantines + zmiana gripów i opon :) Plusem jest fakt, że w rowerze nie zapiekają się śruby i znacznie łatwiej jest zmienić opony/koła :) Obecną zimę sponsoruje firma Continental w wieliku.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Pajak,a gdzie sie wybierasz na tym trenazerze? Da sie tam sakwy/przyczepke doczepic? ;)
Vax, na strych :) A przyczepkę czy inne szpeje oczywiście się da doczepić (o ile pasują na 20" :), bo napęd jest na przednie koło a bagażnik jest z tyłu :P I miejsca mam nadzieję, że nie zabraknie..
A jakbyś się miał nudzić.. jakieś fajne RLV
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline kokop

• Miasto: Chard
  • Na forum od: 11.01.2010
 ::)
U mnie w trenażerze ( ???, kurna co za język pokrętny) to najlepiej działałby hamulec psychiczny  ;D
A z takich rowerowych spraw z dzisiaj to właśnie zamierzam zatargać paczkę do polskiego sklepu, skąd jutro pojedzie do Chorzowa do ciotki. A w niej są piasty i korba do roweru kuzyna.  Zakup powyższego tydzień temu był, ale gdzieś się zapodziało.  Było i nima, normalnie.
Dzisiaj zaś, chłopaki z myjni dostali blaszaka na dwie godziny, żeby ogarnąć przed świętami i znaleźli gdzieś w jego zakamarkach piasty i korbałkę.
Bardzo mnie to cieszy  ;D
Kleine Fiech ach Scheiße machen.

Offline Mężczyzna aard

• Moje wyprawy
Nic, jak zwykle ostatnio :(

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
U mnie 'ostatnio, to trwa już kilka tygodni... z lenistwa.

Offline Mężczyzna aard

• Moje wyprawy
U mnie trwa od wyprawki (z jednym dniem przerwy). Z braku czasu głownie. Oczywiście jeżdżę do pracy codziennie i czasem w weekend dokądś (raczej też po mieście), ale to wszystko :(

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
U mnie nawet tego dnia przerwy nie było, też brak czasu. Za to forum jako odskocznia sprawdza się nieźle. U mnie sprawdza się prawidłowość, że im mniej jeżdżę, tym więcej piszę.
Wracam do jeżdżenia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum