Właśnie zakończyłem rozmowę tel. z "Frau Rohloff" , która była do mnie zadzwoniła w odpowiedzi na mój mail ok. 8 - 12 min. wcześniej wysłany na adres service@rohloff.de do firmy Rohloff z zapytaniem natury technicznej dot. piasty.
W drodze do pracy zostałam zaatakowana przez grupę nastoletnich gnojków
Podziwiam znajomość języka, oni potrafią mówić po swojemu. :-)
Hindiana, przykra historia... Mniejsza o rower (ban?), mam nadzieję, że Ty jesteś cała i zdrowa!
W drodze do pracy zostałam zaatakowana przez grupę nastoletnich gnojków. Otoczyli mnie kiedy przechodziłam przez bramkę i zjeżdżałam ze swojej codziennej trasy z pracy do domu.
Sprawdziłem prawidłowe działanie biegów w niby-kolarce: wczoraj byłem wymieniłem ślizg (pod suportem) przerzutki - po ok. 9 tysiaczax(piszesz cyrylicą? ) był się skończył/został odcięty.
Miałem do czynienia z tutejszą młodzieżą tylko raz parę lat temu, skończyło się na porządnym i szybkim strzale z nikąd w twarz. To znaczy w moją.
Czasem przeleci mi banda wyrostków przez ulicę z młotkami w dłoniach, innym razem ciagnąc palety na jakieś osiedlowe ognisko, albo klnąc szewsko ciągnie pod prąd szerokością ulicy. Zastanawiam się wtedy jak ja tu mam wychować swoje dzieci. Zamknięte w pokoju?