Cytat: Waxmund w 29 Lis 2014, 12:45Co innego wspomóc dziewczynę która tego potrzebuje, a co innego wozić dziewczynie kosmetyczkę żeby się jej przypodobać Cała różnica jest w wadze, Ty żeby się przypodobać musiałeś wozić dwie sakwy, ja ważący 50g lakier
Co innego wspomóc dziewczynę która tego potrzebuje, a co innego wozić dziewczynie kosmetyczkę żeby się jej przypodobać
41km w zimnie i wietrze ze wschodu.Odkryłem sposób na złagodzenie bólu odmarzających w cieple dłoni. Włożyłem je pod zimną wodę i czekałem. Początkowo czułem przyjemne ciepło w koniuszkach palców, potem nic, aż wreszcie dłonie prawidłowo zaczęły prawidłowo odczuwać temperaturę. Co najważniejsze, podczas tego eksperymentu nie czułem tak dojmującego bólu jak zwykle. Wszystko trwało najwyżej 5 - 8 minut i mogłem normalnie funkcjonować. Teraz czas zrobić eksperyment z cieplejszymi rękawiczkami
yurek55 - ale piękne światełka! Zgarnęłam dziś 25.000 ... kilometrów http://kot.bikestats.pl/1258030,25000-km.htmlTak zacnego rocznego przebiegu to jeszcze nie miałam.