Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1235752 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Marta, toż to już wiosna!  ;D
U mnie wczoraj było tak. Było, bo dzisiaj deszcze zapowiadają:
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna yurek55

• 2015-11217; 2016-11305; 2017-12740 (Rapha500)
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 06.09.2013
    • Jurek rowerowy
Dziś zaledwie 33km
A to góra śmieci na Radiowie - zarzewie konfliktu mieszkańców Bielan, Klaudyna, Izabelina, z władzami warszwy - głownie z HGW

Rower to dziwny pojazd, jego pasażer jest jednocześnie jego silnikiem.
"Drzwi mego domu to magiczna furtka między krainą lenia a rowerem" - eranis

Offline Mężczyzna brodacz

• Miasto: Legionowo
  • Na forum od: 06.06.2013
jak chronić kolana przed zimnem? tak do +5*C wystarczają zimowe spodnie rowerowe z pieluchą z dekatlonu. niestety poniżej tej temperatury zaczynają się problemy, bo po jeździe czuję że kolana są zimne i taki specyficzny ból. teraz to nie problem ale za kilka lat nie chcę płacić za to ceny. radzę sobie z tym tak ze zakładam dwie pary rajstop (czy tam getry nie rozróżniam), tyko że jazda w trzech parach spodni to mało komfortowe. kupować inne spodnie czy zakładać na spodnie rowerowe, spodnie przeciwdeszczowe? nie zauważyłem żeby goście na szosach zakładali kilka warstw...
Ortografia? A co to?

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Może takie nakolanniki kup, nie ma wtedy potrójnej warstwy na całych nogach a kolana dostają grzanie. Mijam codziennie gościa, mtóry okutany jest od czubka głowy po uda, potem przerwa na gołe kolana i niżej znowu bardzo ciepło. Zagadka przyrodnicza.
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
Nakolanniki softshellowe. Używam od kilku lat, świetna sprawa.

Marek

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Ocieplane spodnie zimowe, podszyte z przodu membraną plus ewentualnie w zależności od temperatury jakieś techniczne kalesony. W niskich temperaturach ważne dla mnie jest aby zimno nie przewiewało odzieży bo to dodatkowo potęguje uczucie zimna.
Wiele zależy czy to wyjazd całodniowy, czy kilka godzin "wokół komina" czy kilka dni.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna MarqoBiker

• http://za-miedza.pl/
  • Miasto: Stalowa Wola
  • Na forum od: 16.01.2013
    • [URL=https://imageshack.com/i/0lrcroj][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/21/rcro.jpg[/IMG][/URL]
Ja dziś 66 km z czego spora część po drogach leśnych. Ostanie  20 km pod bardzo uciążliwy wiatr .
U mnie na polach śniegu już prawie nie ma, w lesie są miejsca że śniegu trochę leży a za kilka metrów nie ma ani grama .

Offline Mężczyzna adamoz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 25.04.2013
Ja z kolei 50 km po asfaltach na północ od Poznania. Chciałem wjechać do Puszczy Zielonki, ale ślisko strasznie i odpuściłem. Po powrocie zauważyłem, że cały kask pokrył się cienką warstwą lodu, prawie jakby został polakierowany na wysoki połysk:)

Offline Mężczyzna globalbus

• Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
kup sobie spodnie z gore windstopper, najlepszy mój nabytek do tej pory. O ile góra nie sprawdza się tak rewelacyjnie, to spodni za nic bym nie zamienił. Niestety gore nic za tą reklamę mi nie płaci ;/

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna yurek55

• 2015-11217; 2016-11305; 2017-12740 (Rapha500)
  • Na forum od: 06.09.2013
    • Jurek rowerowy
Udało się przejechać 42kmi to pomimo uciążliwego wiatru wiejącego raz z prawej, raz z lewej strony. Ja jechałem wzdłuż osi północ - południe, do Piaseczna i z powrotem. A to zadymka śnieżna we wsi Zgorzała, na szczęście krótkotrwała. Potem nawet słońce wyszło.

Rower to dziwny pojazd, jego pasażer jest jednocześnie jego silnikiem.
"Drzwi mego domu to magiczna furtka między krainą lenia a rowerem" - eranis

Offline Mężczyzna Kamilek

• Pół legenda, pół prawda, pół nieprawda.
  • Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 01.05.2014
Jak co dzień dojazd do pracy, może 5km to nie duży wyczyn ale przejazd przez oblodzone drogi w parku Kasprowicza to już jest coś :) było blisko wybicia zębów :)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Do pracy w sloneczku :)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Standardowo do pracy. Ale zasiedziałem się strasznie - przyjechałem zimą, jak wyszedłem, to już wiosna była.
« Ostatnia zmiana: 9 Lut 2015, 17:45 Robert! »

Offline Mężczyzna anghan

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 18.11.2013
    • Kwestia Szlaku
O dwa dni się spóźniłem... W sobotę opowiadaliśmy o naszym wyjeździe do Kirgistanu (ten z VI WSPR) jako goście na imprezie offroadowców. No i my do nich rower tu, rower to, rower tamto, a z widowni: "Czemu nie LAND ROVER?"

No i pogadali :)

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Trzeba im było odpowiedzieć, że Landy to są u wroga za zachodnią miedzą w wy jesteście patrioci :D

W temacie: zakupiłem uchwyty rowerowe do Garmina za całe 2,5 baksa oraz Fenixa BT10
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum