Cytat: Obeliks w 9 Mar 2015, 00:34A jakie to teksty są dla Ciebie ,,niedziecinne"?Czy napisanie ,,przejechałem tyle km" to tekst na poziomie 10-latka?!Sam musisz to widzieć, ja Ci tylko dałem sygnał w jaki sposób jesteś tu odbierany. Jeśli nie bawi Cię robienie za beczkę śmiechu (a wydawało mi się, że to jest Twoim celem i robisz to z premedytacją) - to musisz zmienić styl wypowiadania się w znaczący sposób i pisać jak osoba w Twoim wieku, nie 10-latek.
A jakie to teksty są dla Ciebie ,,niedziecinne"?Czy napisanie ,,przejechałem tyle km" to tekst na poziomie 10-latka?!
Cytat: Jelona w 9 Mar 2015, 19:37A ja mam beczkę śmiechu ze stron obydwu A może pójdziecie prowokować się wzajemnie i żreć gdzie indziej ? Nie zrozumiałaś sytuacji, z Rowerasa sobie można pożartować, ale żreć się z nim w żadnym razie, bo do tego trzeba by go traktować poważnie . Ale fakt, że go tak poruszyły żarty z koszyka - daje jakąś nadzieję w tej mierze, może jeszcze będzie z niego mózgowiec
A ja mam beczkę śmiechu ze stron obydwu A może pójdziecie prowokować się wzajemnie i żreć gdzie indziej ?
Cytat: Obeliks w 9 Mar 2015, 20:08Już mówiłem - dosyć zaśmiecania wątku. Masz do mnie jakieś wąty? Pisz na PW Sorki Mistrzu! Jak wiadomo Obeliks potrafi przyłożyć, więc lepiej z takim twardzielem nie zadzierać
Już mówiłem - dosyć zaśmiecania wątku. Masz do mnie jakieś wąty? Pisz na PW