jak dla mnie fuji robią szitowe aparaty i lepiej zostać przy canon. Jednak co firma to firma.Przymierzałem się swojego czasu do zkaupu fuji mega zooma i jak zobaczyłem jakość fotek to się przestraszyłem (aparat 1200zł ...)
Obecnie Kodak to już myśl,konstrukcja,jakość i produkcja chińska.Właścicielem marki jest jakaś firma chińska nie licząca się na rynku sprzętu foto.
Cytat: Mariusz w 27 Maj 2012, 19:40Obecnie Kodak to już myśl,konstrukcja,jakość i produkcja chińska.Właścicielem marki jest jakaś firma chińska nie licząca się na rynku sprzętu foto.A czy przypadkiem Kodak nie splajtował niedawno?
Nie ma GPS - a jednak to całkiem fajny bajer :)
Można - tylko to też zajmuje czas Ja wolę bawić się tym co jest stricte istotne - podziwianiem fotek, przypominaniem sobie jak to było i przeglądaniem trasy zamiast ustawianiem ich na trasie. Dla mnie to detal oszczędzający czas i dokumentujący za mnie miejsce zrobienia fotki
Czas musi być dokładnie taki sam, czy może być przybliżony?
Od 8 czerwca będą aparaty Canon A1200 z kartą SD 4GB za 300PLN, ostatnio sporo było pisane o tanich kompaktach więc też uprzejmie donoszę [/size][/color]