Cytat: Wilk w 22 Sty 2013, 22:16bogatą dokumentację fotograficznąPrześwietlenia od chirurga i ortopedy? Marek
bogatą dokumentację fotograficzną
To są po prostu typowo wyczynowe buty, we wszystkich szosowych butach wysokiej klasy wystają bloki i to dużo bardziej. To jest sprzęt typowo rowerowy, a nie jakiś kiepski kompromis
Jedne szykowne buty na rower - inne, równie szykowne do chodzenia; chyba nie usiłujesz mi wmówić, że kobieca garderoba jest nieprzygotowana na takie potrzeby
Wystarczy wziąć śrubokręt i je odkręcić
Ja mam może 4-5 par butów, chyba nie chcesz mi wmówić że nie posiadasz trochę więcej?
Ja mam ponad 30 par butow z czego wiekszosc na obcasach...Natomiast zupelnie inna sprawa z obuwiem tzw kobiecym, ktore uwielbiam. Im wyzszy obcas tym wiecej wydam na nie pieniedzy. Bola mnie od nich kolana, co lecze rowerem i w ten sposob zamyka mi sie estetyczno-sportowe kolo.
Im wyzszy obcas tym wiecej wydam na nie pieniedzy. Bola mnie od nich kolana, co lecze rowerem i w ten sposob zamyka mi sie estetyczno-sportowe kolo.
Dziewczyny, jakie macie rowerowe okulary, szukam małego rozmiaru
Cytat: kolibereq w Dzisiaj o 08:34Dziewczyny, jakie macie rowerowe okulary, szukam małego rozmiaru zazwyczaj kupuję jakies lidlowe tanie i potem niszczę je w ciągu roku, po czym kupuję następne...