Autor Wątek: stuprocentowo kobiecy ekwipunek  (Przeczytany 16317 razy)

Offline Kobieta Monday

• Miasto: Radom
  • Na forum od: 23.02.2012
Odp: stuprocentowo kobiecy ekwipunek
« 23 Sty 2013, 08:51 »
bogatą dokumentację fotograficzną
Prześwietlenia od chirurga i  ortopedy?  ;D

Marek

eee....myślę, że dziewczyny, które w czymś takim chodzą, to potrafią to robić :)
Ja żałuję, że jakoś nie za wygodnie mi w obcasach, bo kobieta wygląda od razu lepiej w takim buciku...
A co do szpilek i rowerów - nie próbowałam (z racji nie chodzenia w szpilkach), ale polubiłam jazdę po mieście rowerem odkąd zakupiłam staroć miejski, na którym do pracy nawet z większym dekoltem mogę jechać bo siedzę wyprostowana :) I do tego niegłupio wyglądają spodnie np. w kant.
Kiedyś przyjeżdzałam do pracy na zwykłym wyprawowym rowerze, ale musiałam się przebierać, bo głupio w koszulce i np. w dżinsach siedzieć i to było męczące.
Teraz nie mam tego problemu. W czym jadę w tym pracuję i w tym wracam :) I przynajmniej taki strój pasuje do roweru - gorzej na takim rowerze wyglądałoby się w typowo rowerowym stroju  ;D

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 23 Sty 2013, 19:35 »
To są po prostu typowo wyczynowe buty, we wszystkich szosowych butach wysokiej klasy wystają bloki i to dużo bardziej. To jest sprzęt typowo rowerowy, a nie jakiś kiepski kompromis
Nie po to się zakłada wysokie obcasy, żeby potem chodzić jak pokraka ;) I nie po to zakłada się na rower buty na obcasach, żeby po dojechaniu do pracy/szkoły itp. zmieniać je na inne.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 23 Sty 2013, 20:10 »
Wystarczy wziąć śrubokręt i je odkręcić ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
« 23 Sty 2013, 20:28 »
Jedne szykowne buty na rower - inne, równie szykowne do chodzenia; chyba nie usiłujesz mi wmówić, że kobieca garderoba jest nieprzygotowana na takie potrzeby
No proszę... Wilk - spec od butów na obcasach ;)

Wystarczy wziąć śrubokręt i je odkręcić
Znam taką jedną, co śrubokręta nie posiada 8)

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
« 24 Sty 2013, 13:54 »
Ja mam może 4-5 par butów, chyba nie chcesz mi wmówić że nie posiadasz trochę więcej?
Nie wiem, co to ma do rzeczy, ale... Pomijając buty trekkingowe i snowboardowe mam pięć par butów, z czego tylko trzy na obcasach. Istne szaleństwo.

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
« 24 Sty 2013, 16:33 »
Ale i tak kobiety mają często, hmm jak to nazwać, noo bzika na temat butów.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 27 Sty 2013, 13:24 »
Ja mam ponad 30 par butow z czego wiekszosc na obcasach. Do wyjsc w gory i wszelkich aktywnosci harcerskich, a takze spacerow z psem, mam doskonale Brashers i calkiem niezle hi-tec. Inwestujac w dobre obuwie outdoorowe, nie trzeba go dublowac czy tworzyc kolekcji, wystarczy o nie dbav. Na rower mam dwie pary, zadne nie dorownuja klasa Brasherom i ciagle cos mi w nich nie odpowiada. Planuje zakup dobrych, lekkich, nieprzemakalnych butow na twardej podeszwie, ale najpierw musze sobie chyba poczytac dzial ciuchowy na naszym forum.
Natomiast zupelnie inna sprawa z obuwiem tzw kobiecym, ktore uwielbiam. Im wyzszy obcas tym wiecej wydam na nie pieniedzy. Bola mnie od nich kolana, co lecze rowerem i w ten sposob zamyka mi sie estetyczno-sportowe kolo.
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
« 27 Sty 2013, 13:39 »
Ja mam mało butów głównie dlatego, że nigdy nie lubiłam chodzić na zakupy, a ciężko kupić buty przez internet. Lubię kupować nowe ubrania czy buty, nawet bardzo, ale nienawidzę ich szukać po sklepach ;) Ostatnio na przykład szukałam kurtki na zimę, ale robiło mi się słabo na samą myśl o tym, ile czasu spędzę na łażeniu po sklepach. Na szczęście przypadkiem znalazłam piękny płaszczyk na stronie jakiegoś sklepu, pojechałam, przymierzyłam i kupiłam, nie patrząc nawet na inne kurtki w tym samym sklepie :P

Bardzo wysokich obcasów nie mam i sądzę, że musiałabym najpierw nauczyć się w nich chodzić ;) Ale te, które mam (6, 7 cm) to najwygodniejsze buty, w jakich chodziłam. Dawniej uwielbiałam balerinki, a teraz właściwie nie patrzę na nie w sklepach, bo tak mi niewygodnie w butach na płaskiej podeszwie. Nie wspominając o tym, że urocze balerinki w moim rozmiarze (40-41) wyglądają jak bezkształtne kajaki ::)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 27 Sty 2013, 13:42 »
Ja mam ponad 30 par butow z czego wiekszosc na obcasach...
Natomiast zupelnie inna sprawa z obuwiem tzw kobiecym, ktore uwielbiam. Im wyzszy obcas tym wiecej wydam na nie pieniedzy. Bola mnie od nich kolana, co lecze rowerem i w ten sposob zamyka mi sie estetyczno-sportowe kolo.
I to jest pożądana i prawidłowa tendencja.   8)
Dziewczyny brać przykład i tak trzymać.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Żubr

• Na forum od: 03.11.2010
« 27 Sty 2013, 18:27 »
nie no , ale z tym bzikiem to jest tylko moja teoria :D :D

Offline Kobieta kolibereq

• Miasto: Śląsk
  • Na forum od: 07.02.2013
« 4 Mar 2013, 10:34 »
Dziewczyny, jakie macie rowerowe okulary, szukam małego rozmiaru :)
Nie chodzę, jeżdżę, chyba zostanę listonoszem...

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
« 4 Mar 2013, 11:33 »
Im wyzszy obcas tym wiecej wydam na nie pieniedzy. Bola mnie od nich kolana, co lecze rowerem i w ten sposob zamyka mi sie estetyczno-sportowe kolo.

Bardzo mi się to spodobało, zapamiętam i użyję na kobiecie kiedy przyjdzie pora :)

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 17.08.2009
« 4 Mar 2013, 11:55 »
Dziewczyny, jakie macie rowerowe okulary, szukam małego rozmiaru :)

zazwyczaj kupuję jakies lidlowe tanie i potem niszczę je w ciągu roku, po czym kupuję następne...
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
« 4 Mar 2013, 12:22 »
Cytat: kolibereq w Dzisiaj o 08:34Dziewczyny, jakie macie rowerowe okulary, szukam małego rozmiaru zazwyczaj kupuję jakies lidlowe tanie i potem niszczę je w ciągu roku, po czym kupuję następne...

Od siebie mogę polecić okulary BHP (robocze), mają zazwyczaj dobre i mocne szkła a nie są drogie. Tylko nie żadne gogle spawalnicze, można dostać takie zwykłe o kroju sportowym :) Sam takich od dwóch lat używam i sobie chwalę

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 17.08.2009
« 4 Mar 2013, 13:12 »
lidlowe o tyle fajne że mają te wymienne szybki, chociaż np ja pomarańczowych nie uzywam chyba wcale...
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum