Autor Wątek: ttin uczy się, co to takiego rower ;D  (Przeczytany 14919 razy)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
zamówienie w CentrumRowerowym złożone, czekam tylko na dane do przelewu, jak paczka przyjdzie, to się pochwalę  8)
Gratuluję Yoshko!  ;D

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
STX poszedł za 202 zł.  :o

Nie wierzę, że za tyle poszedł... to nie jest kolekcjonerski sprzęt, młodziak sam sobie podbił cenę :-) Poza tym przednia to nie RC.
małej wiary jesteś.... :wink:
to nie pierwszy NOS RC jaki był na Alle, i nie pierwszy który za tyle poszedł (nawet bez przodu w komplecie)
Nie wierzę. NOS, czyli rozumiem, że ktoś to kupił do kolekcji? Co jest niezwykłego w STX? Najdroższą znalazłem w archiwum allegro za 54 PLN w "mega dobrym stanie" :-), ale to nie jest ani rzadkość, ani tym bardziej warte użytkowo więcej niż LX, DX czy XT starszych generacji. No chyba, że jakieś dziecko uwierzyło w kultowość STX...
to że coś jest nowe, nie znaczy że wykluczone z użytku :-) ludzie się biją bo to nowe (czyli nie kupujesz kota w worku), ale stare dobre (w sensie trwałe)
NOS poszedł za ok 200zł już ok przełomu maja i czerwca - wiem bo się chłopaki z retro biły, ale ktoś walną te 200zł i zmieniarka poszła poza forum... Jest to faktycznie ciekawe, bo STX  nie rzadko osiaga cenę XT, ale cóż

Offline skolioza

Donoszę uroczyście jeszcze w starym roku, że Windy prowizorycznie stanął dziś na kołach z siodłem i kierą, natomiast wokoło leżało większość potrzebnych do ukończenia budowy szpejów - jest progres!  :D

Offline Kobieta ttin

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.05.2011
hehehe zastanawiałam się nad imieniem, a tu proszę!  ;D

Offline skolioza

nie czuj sie zobowiazana ;)

Offline Mężczyzna koval__

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 13.05.2010
Donoszę uroczyście jeszcze w starym roku, że Windy prowizorycznie stanął dziś na kołach z siodłem i kierą, natomiast wokoło leżało większość potrzebnych do ukończenia budowy szpejów - jest progres!  :D

a można efekt końcowy jak wypadł ? :D i jeśli można poproszę specyfikację ;)

Offline Kobieta ttin

efekt końcowy jeszcze leży w częściach ;) jak tylko będzie w całości, to obfotkuję, opisze i pokażę  ;D

Offline Mężczyzna koval__

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 13.05.2010
myślałem, że już gotowy jak imię nadane :P to jak już stanie na koła w pełnym umundurowaniu to proszę o całość ;)

Offline Kobieta ttin

rower złożony. jeździ. jeszcze tylko owijka i wyregulowanie przedniej przerzutki i mam nadzieję, że się nie zabiję w Alpach ;D
Wielkie dzięki Iwo za pomoc, gdyby nie Ty, to byłoby marnie. Naprawdę dobra robota - ale co mi tam oceniać, przecież się nie znam ;) ale jeździ się dobrze :) wrzucę fotki, jak już będzie cały cacy ;)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
czekamy, czekamy na fotki. Nie tylko z Waszego wyjazdu z Alp (jeszcze trochę) ale także Twojej nowej maszyny, która piszesz że już jest. Tak mi się przypomniało przy okazji, że a propo Alp, to o kondycje się nie martw (w którymś wątku o tym piszecie), bo jest jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: psychika i dobre towarzystwo.

Offline Kobieta ttin

dziękuję :)

a moja machina nadświetlna super hiper extra zium wygląda tak:

;D

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
To Ty jeździłaś w filmie Tron!
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
Prawie jak:

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Może ktoś podać końcową specyfikację tej maszyny, bo wiele wersji było tu omawianych i jestem ciekawy co finalnie sie tam znajduje.

Oczywiście domagamy się najszybciej jak sie da zdjęcia z sakwami! ;D
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Kobieta ttin

no toż Yoshkowi mówiłam, że trza go opisać, a on na to, że przecież wszystko już jest w watku  ;D

a z sakwami zdjęcie już prawie było, ale trochę za dużo do nich napchałam betów i po przejściu przez kładkę nad torami i wyczołganiu się z błotnistych odmętów nie miałam już nerwów  :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum