Cytat: Freud w 25 Sty 2012, 00:14Jak tylko zrobi się na tyle ciepło, żeby nie trzeba było martwić się zimnem, to zacznę trenować. Ciekawe czy z Wami Danielu czy w ZG Jeszcze nie wiem gdzie mnie rzuci Freud - naprawdę do czerwca zdażysz z kondycją? Zrobić się ciepło może w Marcu:) hehe Wtedy formę będziesz miał na sierpień:)Ja mam zaplanowane 3 większe wyjazdy przed wyścigiem;) 1 Jabłonna - Łowicz - Łódź 156km (plan luty/marzec 2012)2 Jabłonna - Toruń 216km (marzec/kwiecień)3 - Nieznany:) dystans 300kmOsobiście nie wyobrażam sobie gdybym poważniej zaczął jeździć od późnej zimy:D
Jak tylko zrobi się na tyle ciepło, żeby nie trzeba było martwić się zimnem, to zacznę trenować. Ciekawe czy z Wami Danielu czy w ZG Jeszcze nie wiem gdzie mnie rzuci
liczę na to, że w końcu będę miał odrobinę czasu, żeby pojeździć dla przyjemności...
z drugiej strony, jak patrze na listę zgłoszeniową, to się boję że na pierwszym zakręcie zostanę z tyłu
Niebawem chce przejechać z Łodzi do W-wa - ponad 100km w ramach otwarcia umysłu Z powrotem wrócę pociągiem. Może Aard się zdecyduje ze mną pojechać, albo ktoś jeszcze? Borafu? Daniel?