Autor Wątek: III Śląski Maraton Rowerowy - 150/300/450/550km w 24h  (Przeczytany 22547 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
aa, to chyba że tak :wink:
o CBDO to słyszałem, ale CBDU?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Co Było Do Udowodnienia :D

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz. cb(proste)du :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna van

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.12.2009
    • http://vanhelsing.bikestats.pl/
Ale za to jakie średnie będą ! Tam jest prawie całkowicie płasko, jazda po wiślance ( 81 ) to czysta przyjemność jazdy po maśle, chociaż nie wiem, czy więcej niż 4 razy bym ją miał przejechać na raz, bo nudna okropnie. Droga świetna do jazdy w więcej osób, jedna prowadzi, a reszta leży na kierownicy i patrzy się w asfalt ;P Za to 35 km/h można tam spokojnie poginać cały czas, nawet ja tam miałem podobne średnie, a przeważnie nie przekraczam na szosie 27 km/h.

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
Van startuj :P Będziemy w Tricross team :D

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
taką wycieczkę możesz sobie zrobić w każdy weekend
Jeżeli nie czujesz potrzeby rywalizacji, to rzeczywiście nie ma po co przyjeżdżać. Wycieczka to całkiem co innego.
Ogółnie to maraton będzie miał charakter inny niż rywalizacja.
"MARATON NIE BĘDZIE FORMĄ WYŚCIGU !"
Więc jak rozumiem ważne jest, aby przjechać w 24h.

ja bym się wybrał. A co. Na odcinek 450km bym się zapisał. Skoro przejechałem 326 w 17h i to z dużymi przerwami + nieprzygotowany w pełni tak jakbym mógł być przygotowany to myślę, że po treningu te 450 nie powinny być problemem.
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
BBTour też nie ma formy wyścigu. ;)
Zapraszam, przejedziemy się razem :D

Offline Mężczyzna Freud

BBTour też nie ma formy wyścigu. ;)
Zapraszam, przejedziemy się razem :D
Jestem ZA ;) Wtedy może nie będzie nudno. Skoro trasa nudna to towarzystwem nadrobimy.

Daje to komuś coś więcej, że trzaśnie 550km w 24h?
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Maraton nie ma formy wyścigu - jednak jest podium i lokaty :D Nie wiem po co wypisują takie rzeczy. Oczywiście część ludzi się nie ściga, chce tylko zmieścić się w limicie - tak też wolno :D

Cytat: Freud
Sławę mołojecką :D

Offline Mężczyzna Freud

Maraton nie ma formy wyścigu - jednak jest podium i lokaty :D Nie wiem po co wypisują takie rzeczy. Oczywiście część ludzi się nie ściga, chce tylko zmieścić się w limicie - tak też wolno :D
Faktycznie bzdury. Maraton nie ma charakteru wyścigu ale podium i lokaty są - parodia :D

Cytat: Freud
Sławę mołojecką :D
:P Nudna trasa - nie warto :D

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Frojd, Cygan dla towarzystwa powieśsić się da, a Ty nie pojedziesz z kolegami?  :icon_twisted: W grupie łódzkiej zabrylowałeś, więc zobowiązania są!
A najgorsze są właśnie ostatnie kilometry.. Jak już człowiekowi zaczyna odbijać, traci morale, itd, itp. A widoków wtedy to w ogóle już się nie ogląda, naaaaj wyczekiwany widok to napis "meta" (albo coś w tym guście)
« Ostatnia zmiana: 3 Gru 2011, 22:15 pajak_gdynia »
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna Freud

Frojd, Cygan dla towarzystwa powieśsić się da, a Ty nie pojedziesz z kolegami?  :icon_twisted: W grupie łódzkiej zabrylowałeś, więc zobowiązania są!
Nie wiem jak to będzie, czy z kolegami czy nie, ale wiem, że chcę to przejechać. Jak koledzy będą za bardzo wymagający to i pojadę sam :D
Pająk - Ty mi tutaj nie musisz mi wchodzić na ambicje :D Jak sam chcę to mi nie trzeba motywacji hehehe.
Pająk rozumiem, że też jedziesz?

A najgorsze są właśnie ostatnie kilometry.. Jak już człowiekowi zaczyna odbijać, traci morale, itd, itp. A widoków wtedy to w ogóle już się nie ogląda, naaaaj wyczekiwany widok to napis "meta" (albo coś w tym guście)
Coś o tym wiem, ponieważ jakieś ostatnie 30% trasy do Kołobrzegu kompletnie nie wiem co widziałem :P Pedałowałem.
450km to już o wiele więcej.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Szykuje się super impreza,  ultra-Wyprawka-maratonowa! :D

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
na maratonie więcej niż na wyprawce? :wink:

z tego co liczę to jest już:
1. Symfonian
2. Cymmes
3. Yoshko
4. waxmund

może:
5. Hose
6. Miki0,5
7. Aard
8. Daniel
9. Transatlantyk
10. Ksiegowy
11. Van
12. Robert
13. Freud

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Freud

Ja będę, tylko nie zapisany jestem :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum