Autor Wątek: III Śląski Maraton Rowerowy - 150/300/450/550km w 24h  (Przeczytany 22549 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
No to się zapisuj :D

PS: yoshko Nr 6

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Yoshko - ja wolę to zrobić w maju. Po co tak szybko. Biorę poprawkę na życie, które być może przyniesie jakiś ważny termin i co wtedy. Czy numer zapisu wymusza w jakiś sposób numer startowy?
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
    • Blog Yoshkowy
Nic. Zapis nic nie wymusza a jedynie motywuje. mam nadzieję, ze nie bo wolałbym dziewiątkę albo 666 :D :)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
numery startowe będą dawane dopiero przy zapisach na miejscu. kto pierwszy ten lepszy :wink: zapis przez stronę do niczego nie zobowiązuje, a jedynie jak Yoshko wspomniał motywuje. no bo kicha zapisać się a nie przyjechać :P

wpisowe jakoś koło maja trzeba najpóźniej wpłacić.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Freud

No i tak też zrobię. Bo o będzie jak nagle będę musiał wyjechać w Alpy, albo dopadnie mnie mania podróżowania po Polsce? :D

EDIT:
Na razie zakładam, że na 99% jadę bo się napaliłem a nie łatwo mnie wytrącić z takiego stanu :D
« Ostatnia zmiana: 4 Gru 2011, 01:12 Freud »
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
    • Blog Yoshkowy
Szkoda, że nie będzie Ciebie na liście. :(

PS: Ten maraton to na razie moja chęć do wystartowania a co mi stanie na drodze by w nim nie uczestniczyć to okaże się w przyszłości. :D

Offline Mężczyzna Freud

Jaki klub rowerowy wpisaliście? To musi być klub formalny czy wystarczy cokolwiek?

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Wcześniej będzie trzeba zrobić zgrupowanie! :D

Offline Mężczyzna Freud

Wpisałem się: "Formularz zgłoszeniowy do III Slaskiego Maratonu 2012 został przyjęty. Dziękujemy !  "
Najwyżej nie opłacę.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
cokolwiek. ja nie wpisałem nic, bo nie wpadłem na pomysł żeby wpisać 'podrozerowerowe.info' ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Freud

I tak tego nikt nie wyczyta więc :P wszystko jedno.

Offline Mężczyzna tranquilo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 21.01.2011
    • Na rowerowej ścieżce
Zaszalałem i wpisałem siebie na 450 - najwyżej nie przejadę  :)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
bo się napaliłem a nie łatwo mnie wytrącić z takiego stanu :D
Upływ czasu bardzo pomaga, wiesz? :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Freud

Akurat nie mi ;)

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Hmm. Może jakieś zgrupowania na brevetach w Białymstoku? 200? 300? Albo do Yoshka na kawę?
Co do mojej obecności to nie wiem, cienko u mnie ostatnio z kondycją. I jeszcze zamierzam zmniejszyć poziom do bardzo niskiego (low-racer), a mogą takich nie lubić :(
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum