Cytat: Wilk w 25 Sty 2012, 14:41Po 3 piwach wieczorem - rano na pewno nie będziesz miał przekroczonego dopuszczalnego progu, więc przykład od czapy.No i wpadłeś. Ile lat sobie dajesz?
Po 3 piwach wieczorem - rano na pewno nie będziesz miał przekroczonego dopuszczalnego progu, więc przykład od czapy.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
się kompletnie tego nie spodziewali.
A ja raz przejechałem na czewonym i mi się udało. Sprawdź sobie pierwszy lepszy kalkulator w internecie, przy 80kg po 4 piwach i po 8h możesz być dalej pijany.
równie groźni są przepracowani czy niewyspani. Są agresywni i nieuważni, czy ktoś ich ściga ?
A uniknąć jazdy na podwójnym gazie - naprawdę jest bardzo prosto wystarczy przestrzegać paru prostych reguł, tak jak je opisał olo czy ja we wcześniejszych postach. Jak ktoś po tych 3 piwach i normalnie przespanej nocy boi się że dalej jest pijany - to niech zainwestuje w alkomat i wtedy nie będzie miał żadnych wątpliwości. Jazda komunikacją miejską - to naprawdę nie hańba, podobnie jak i taksówką, są okoliczności gdy warto z tych środków skorzystać.
Mam alergię na ludzi, którzy twierdzą, że po piwku można
W Międzyrzecu Podlaskim policjanci zatrzymali do kontroli drogowej mężczyznę jadącego rowerem. Był kompletnie pijany.31-letni Wojciech B., mieszkaniec międzyrzeckiej gminy kierował rowerem w stanie upojenia alkoholowego. Po zbadaniu okazało się, że w organizmie miał aż 3,8 promila alkoholu. Do zatrzymania doszło wczoraj (25 stycznia) na ulicy Berezowskiej.