Autor Wątek: Wybrzeże Bałtyku i nie tylko - luty 2012  (Przeczytany 2375 razy)

Offline Kobieta Mada23

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.11.2011
O jedną buźkę za dużo. Tego-- >::) <-- tam miało nie być, a przez pomyłkę się wkradło. Samo ;)

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Na forum od: 20.09.2010
Chcesz jechać to o taryfie ulgowej nie myśl, kąpiel w morzu to obowiązkowy punkt wyjazdu  ;)

Offline Kobieta Mada23

• Na forum od: 14.11.2011
Ok, morze to morze;) Uchylać się więc nie wypada;) Uznajmy to za swego rodzaju patriotyzm;D  ;D

Offline ostry7

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 15.03.2011
Fajny pomysł :) Nie wiem jak mi terminy spasują ale może chociaż na jakiś weekend udałoby mi się dołączyć...

A jak z noclegami? Folia NRC czy inne magiczne techniki? Ostatnio zima się zaczęła  ;)

"Ja wolę byc ostatni, zamiast zostać na przedzie, przynajmniej nie muszę się wciąż oglądać za siebie"

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
Noclegi:
Spanie najlepiej tutaj: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=1362.0

W zasadzie ciągle się waham, czy nastawić się na okazyjny nocleg w terenie, czy nie. Jeśli tak, to jeden, może dwa, cały czas byłoby kiepsko z moim obecnym ekwipunkiem ;)

W ogóle nie wiem co z tego wyjdzie, być może będę musiał znacząco wyjazd okroić patrząc na moje obecne dokonania okołosesyjne i koło 20 lutego być z powrotem w Krakowie :(

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
No, plany się ciągle zmieniały, ale teraz już wiem wszystko: jadę nad morze pociągiem razem z wyprawką, po rozstaniu nocleg pewnie w Kołobrzegu, a potem spinam łydę na Hel i do Trójmiasta. Zajmie to jakieś 3-4 dni, przy czym zastanawiam się jeszcze nad odbiciem na Kaszuby na jeden dzień, potem pociągiem do Krakowa.

W związku z temperaturami haniebnie nielutowymi, noclegi od Kołobrzegu po Trójmiasto będę odbywał w terenie, protestując przeciwko zbyt łagodnym zimom :P

Zainteresowanych zapraszam serdecznie :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum