Mateusz ... wyrazy uznania przede wszystkim dla Ciebie
Przekazane
słyszałem o nietoperzu, ale co to jest nieżubr?
Nowy gatunek w królestwie Animalia. To dość skomplikowane dokładnie wytłumaczyć. Generalnie nieżubrem nazywamy wszystkie zwierzęta, które nie są żubrami.
cóż to za opona? Po co zdjąłeś oba koła?
Jaka opona nie pamiętam. Kupowałem ją w sklepie stacjonarnym, więc nie mogę "sprawdzić w historii". Szosowy slik 26x1.5. Poprzednia strzeliła na pierwszych kilometrach wyprawy wzdłuż Odry. Obie rozerwały się przy obręczy, jak odcięte. Nic o nie nie tarło. Poprzednio dziura była mała i zakleiliśmy srebrną taśmą, teraz trochę za duże to było.
Zdejmowałem oba koła, bo zamieniałem miejscami. Oponę dostaliśmy jakąś dużą, a dętki mieliśmy tylko 1.5 i wolałem taką luźno wypełnioną oponę dać na przód. Po za tym lało więc przeciągałem naprawę
Skomielna Czarna w gminie Tokarnia?
To pasuje. Mniej więcej pamiętamy miejsce (więc gmina na pewno się zgadza). Ale jakoś nie mogliśmy tego dokładnie na mapie umiejscowić.
tylko czekać aż będzie 100...8
Ale ja to wtedy będę już wsparciem w samochodzie. Bo na rowerze nie nadążę za "synkiem"
trzymam teraz kciuki za Londyn
Mamy plan B. Wyścig szosowy ze startu wspólnego i czasówka na szosie są bez biletów. Ale jednak najbardziej marzy nam się MTB (Mateuszowi) albo tor (mi).
Marek