Autor Wątek: Podsumowanie roku  (Przeczytany 5305 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Odp: Podsumowanie roku
« 28 Gru 2011, 00:33 »
Haha na połudnowym-wschodzie macie fajniutką mini gminkę, którą wszyscy omijają :D

Ktoś nie lubi Besko albo to błąd w systemie. ;)

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
« 28 Gru 2011, 09:52 »
OK, te 3 gminy, które były zaliczone w 2010 roku, a nie były w 2011 to gminy xmk. Jego mapka się aktualnie nie wyświetla, ale wziąłem ją pod uwagę rok temu. Zakolorowałem je i wstawiłem aktualną animację do poprzedniego posta.

No i teraz dorzucam gminy wg. popularności ;) Czym ciemniejsza gmina tym więcej razy odwiedzona. Czarny kolor oznacza, że gmina została odwiedzona przez co najmniej 7 zbieraczy.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 28 Gru 2011, 10:02 »
widać silną grupę z Trójmiasta, Mazurską, góry nieźle obcykane...

jest zaznaczony dojazd Grupy Poznańskiej na ostatnią wyprawkę, gminy zaliczone na wyprawce w Świętokrzyskie, Bory Tucholskie, Łódź - Warszawa mocno zjeżdżone, pozaliczane Białystok - Biała Podlaska i Częstochowa - Kraków :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna lukasz78

• Miasto: Варшава-Беляны
  • Na forum od: 09.11.2011
    • Moje rowerowanie
« 28 Gru 2011, 10:18 »
Cytat: suchyy link=topic=5312.msg96882#msg96882

2. To samo co wyżej, ale nie w formie animacji. Na czarno mapy, które były zdobyte w styczniu 2011, na czerwono nowe zdobycze z 2011. Na biało (jasno) gminy nie zdobyte. Chyba zostało ich 19 ;)

Jutro więcej podrzucę.

Oj niedobrze, widzę jakieś białe plamy nie tak znowu daleko od Warszawy (na pograniczu Mazowsza i Podlasia) - czeba (oops, trzeba oczywiście) na rower wsiąść i pozaliczać, bo aż wstyd, aby tak blisko mnie były białe plamy :)
http://lukasz78.bikestats.pl - moje rowerowanie

Offline Mężczyzna tomiKG

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 14.01.2010
« 29 Gru 2011, 09:41 »
Widzę braki w powiecie kołobrzeskim (gminy Dygowo, Gościno, Siemyśl, Rymań). Wszystkie oprócz Rymania mam zaliczone (Siemyśl w 2011, Dygowo i Gościno wcześniej). Może i w rankingu gminozbieraczy jestem gdzieś na końcu stawki, ale co zaliczone to zaliczone i proszę o dopisanie do powyższej mapki :) oto dowód http://zaliczgmine.pl/img/maps/map-110-s.png :)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 29 Gru 2011, 10:51 »
Ja w Kołobrzeskim mam zaliczonych "kilka" ładnych gmin, ale niestety jeszcze nie zdołałem żadnej gminy wprowadzić na mapkę :P W każdym razie nie jest tak źle ;) Ukrywam się po prostu :P :D
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 29 Gru 2011, 14:37 »
No kurcze, zawstydzasz mnie trochę :icon_redface:

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 29 Gru 2011, 22:55 »
Michał ma rację, fajnie by Was tam było mieć. Wolę być w pierwszej piątce z Mistrzami niż w pierwszej trójce bez Mistrzów :)

A co do mapki Suchego, to:
1. rewelacja
2. musimy urządzić szybką akcję zaliczania tych 19. Aż wstyd, żeby takie forum jak nasze nie miało wspólnymi siłami zaliczonych wszystkich polskich gmin :)

Kto weźmie które gminy? palec pod budkę? Osobny wątek? :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
« 30 Gru 2011, 08:42 »
Ja jedną z nich zaliczyłem w czasie jazdy na zlot.. Powiat Bielski, Boćki:: zaliczone

Ale leniwy jestem.. i jakoś czasu/chęci na aktualizację mapek mi zabrakło :( (ale się zbieram.. nawet zdążyłem już u Pustelnika zapomnieć hasło.. a chciałem coś wklepać..)
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 30 Gru 2011, 08:50 »
No to się chyba posypią ostrzeżenia w wątku gminnym. Pierwsze dla mnie za "nie chce mi się" :D. Drugie dla pająka za to samo. Jeszcze kilka osób by się znalazło. Daniel - co z tą Twoją mapką? Już kiedyś była przez chwilę i co dalej?

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
« 2 Sty 2012, 10:18 »
Jeśli ta mała gmina w podkarpackim to Besko, to zaliczyłem na ostatnim wyjeździe, jeszcze w starym roku  8) , ale dopiero wczoraj wróciłem.

A co to w ogóle za pomysł żeby podsumowanie robić jeszcze przed końcem roku?  :-[ Może ktoś akurat postanowił świętować sylwestrową noc eliminując jakąś białą plamę na swojej mapie? :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum