Witaj QbaB A mógłbyś zdradzić miejscowość w Łódzkiem, w której mieszkasz? Ot, ciekawość łodziaka
Wg moich wyliczeń brakuje mi miejsca na sakwy (fotelik blokuje możliwość zastosowania sakw tylnych)
Cytat: qbab w 29 Gru 2011, 09:52Wg moich wyliczeń brakuje mi miejsca na sakwy (fotelik blokuje możliwość zastosowania sakw tylnych)A tam.. Liczyć się musisz nauczyć jeszcze z raz! Tym razem jak porządny tatuś.. najlepiej przy pomocy spawarki Niestety nie mogę znaleźć "double" fotki, ale to chyba jest już całkiem ok?
Ale podpowiem - C.H. Ptak
Cytat: qbab w 30 Gru 2011, 09:44Ale podpowiem - C.H. PtakOdlotowo! Jak jeżdżę na czasówkę, to zawsze tamtędy! Jak nie na czasówkę, to też często Zajrzyj czasem tutaj: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=2443.0może się nam uda obejrzeć nawzajem swoje tylne piasty
witaj na forumtaki bagażnik istnieje, jak powiedział pajak_gdynia.gdzie z dzieckiem lub dziećmi i żoną chcecie jechać?
Nie no super, ale wasze jednodniówki to jak mój cały sezon prawie Na szczęście dzieciaki wyrastają powoli i może uda się znaleźć więcej czasu na rower.Na razie jednak nie miałem nawet nigdy "setki" w jeden dzień.