Autor Wątek: Dzień dobry:)  (Przeczytany 826 razy)

Offline Mężczyzna tomasz84

• Miasto: Gdańsk, czasem Olsztyn na chwilkę:)
  • Na forum od: 31.12.2011
Dzień dobry:)
« 31 Gru 2011, 11:29 »
Dzień dobry:)

Dziś w Gdańsku dzień jest całkiem ładny! Jestem Tomasz i postanowiłem dołączyć do Waszego forum bo też jeżdżę rowerkiem (choć za mało niestety) a teraz mam za cel złożenie roweru miejsko - wyprawowego. Klikając w Google trafiłem na Wasze forum, zacząłem czytać, dumać... i zarejestrowałem się:) Niebawem pewnie będę chciał odświeżyć jakiś wątek dot. roweru wyprawowego bo mam już projekt, ale więcej w nim niewiadomych niż wiadomych;/ Witam się serdecznie raz jeszcze i zarazem proszę o wyrozumiałość i pomocne dłonie (słowa) gdy będzie to dla Was możliwe. Pozdrawiam, Tomasz.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Dzień dobry:)
« 31 Gru 2011, 11:40 »
Witaj,
Na wyrozumiałością to się zobaczy, ale na słowa możesz liczyć.
A na złośliwe to już zawsze  ;)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 31 Gru 2011, 11:44 »
Hello;)

The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 31 Gru 2011, 14:47 »
hej, hej:)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna mario409

• Miasto: sosnowiec
  • Na forum od: 10.10.2011
« 31 Gru 2011, 15:19 »
 :)witaj

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 31 Gru 2011, 15:21 »
Witamy rowerzystę z pięknego Gdańska :)

« 31 Gru 2011, 15:49 »
Dziękuję za serdeczne powitania.

Co do:

Witaj,
Na wyrozumiałością to się zobaczy, ale na słowa możesz liczyć.
A na złośliwe to już zawsze  ;)

Nawet jak złośliwe a pomocne, to będę happy:)

Znalazłem sporo wątków o składaniu roweru na Waszym forum. Do którego mogę się podpiąć ze swoim projektem żeby nie robić śmietnika? Może Moderator podeśle w tym wątku odpowiedni link? No chyba że Moderator przygotowuje sałatki na imprezę sylwestrową...:)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 31 Gru 2011, 18:01 »
miejsko - wyprawowego
Taki nie istnieje  ;)
Wracam do jeżdżenia.

« 31 Gru 2011, 18:04 »
miejsko - wyprawowego
Taki nie istnieje  ;)

Eh... no, no wiem no;/ Ok, jak będę wiedział gdzie mam zamieścić swój pomysł na taką maszynkę to będziemy dumać jak ją poskładać żeby choć przypominała miejsko - wyprawowe "coś" :)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 1 Sty 2012, 11:17 »
Załóż nowy wątek w tym dziale: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?board=10.0
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

« 1 Sty 2012, 13:21 »
Dziękuję za linka, zaraz się tam przeniosę. Pozdrawiam, Tomasz.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
« 1 Sty 2012, 16:42 »
Czesc Tomku, jezdzisz z gdanska grupa, czy sam?
gdzie sie na wyprawe wybierasz latem?

« 1 Sty 2012, 17:51 »
Czesc Tomku, jezdzisz z gdanska grupa, czy sam?
gdzie sie na wyprawe wybierasz latem?

Cześć:)

Jestem tu bardzo nowy i nie wiem o gdańskiej grupie;/ Póki co, miałem w ogóle sporą przerwę od Gdańska i od jeżdżenia bo na 1,5 roku byłem odesłany do pracy w Warszawie. Jakiś czas temu wróciłem do miasta studenckich czasów i znowu się zadomawiam:) Chyba już raczej się zadomowiłem:) Jeździłem bardzo mało właśnie ze względu na wyjazd do Wawy. Teraz chcę złożyć rowerek o którym pisałem bo strasznie mnie denerwuje sytuacja w kraju (niewytłumaczalne dla mnie podwyżki cen paliw) i chcę rower wykorzystywać jako codzienny środek transportu a moje MTB do tego super wygodne nie jest. Generalnie, historia bardzo długa:) Co do planu na wyjazd? Najpierw granica wschodnia, ale to w majówkę. Na wakacje możliwe, że Nord kapp. Z tym również łączy się kawałek historii, niespełnionego marzenia i fascynacja wolnością. Jakie Ty masz plany? Spotkamy się na szlaku? :) Aha, jak twój Shannon? Mam sporo dylematów związanych ze złożeniem rowerku. Zaraz spojrzę na twój wątek. ozdrawiam serdecznie, Tomasz.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
« 1 Sty 2012, 18:07 »
grupa trojmijaska jest na trojmiasto.pl raczej, tutaj widzialam ze tez pare osob jest ale chyba nie tak prezna to grupa ;) chetnie bym sie wybrala z grupa gdzies, ale obawiam sie ze moja kondycja nie pozwoli na to jeszcze dlugo
planuje jechac latem z trojmiasta w kierunku lubuskiego, zobaczymy czy na planach sie skonczy cz odwaze sie :) mysle tez czy gdzies na majowke sie nie wybrac. odstrasza mnie szansa na bardzo zimne noce, w zeszlym roku ledwo powyzej zera bylo, a ja nie mam ani sprzetu ani checi na takie marzniecie :)
rower poki co sprawuje sie bardzo dobrze, ale wiecej niz godzine dziennie na nim nie spedzilam, a mam go jakies 2 tygodnie. przez zime to raczej tylko na dojazdy do pracy bedzie. na uczelnie bym dojezdzala, ale ponoc kradna wiec chyba nie bede kusic losu.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 1 Sty 2012, 18:14 »
Słuchajcie, grupy na tym forum są pojęciem bardzo umownym. Najczęściej klecone są gdy trzeba dojechać na zlot, wtedy nazwy grupa taka czy inna biorą się od miejsca startu grupy, a skład grup bywa zaskakujący. W zaskakiwaniu bryluje grupa łódzka :D
W codziennej działalności wyróżniają się grupy : krakowska i wrocławska, którym integracja piwna a czasem nawet rowerowa udaje się najbardziej. Krakusy to nawet ostatnio w zalewie się kąpią z wrodzonej oszczędności, bo wiadomo - woda z kranu kosztuje. :D
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście grupę gdańską, lub kaszubską ożywili i stanowili wzorowy kolektyw :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum