Autor Wątek: Dzień dobry:)  (Przeczytany 827 razy)

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Odp: Dzień dobry:)
« 1 Sty 2012, 18:18 »
jak nie bedzie mi wstyd pokazac sie na rowerze wsrod zapalonych rowerzystow to bede mogla myslec o dolaczeniu do grup jakichkolwiek  :lol:

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
« 1 Sty 2012, 18:24 »
nie ma sie czego wstydzic, trzeba stosować polskie znaki diakrytyczne; ćżóżąę etc. :)
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna tomasz84

• Miasto: Gdańsk, czasem Olsztyn na chwilkę:)
  • Na forum od: 31.12.2011
« 1 Sty 2012, 19:50 »
planuje jechac latem z trojmiasta w kierunku lubuskiego, zobaczymy czy na planach sie skonczy cz odwaze sie :) mysle tez czy gdzies na majowke sie nie wybrac. odstrasza mnie szansa na bardzo zimne noce, w zeszlym roku ledwo powyzej zera bylo, a ja nie mam ani sprzetu ani checi na takie marzniecie :)
rower poki co sprawuje sie bardzo dobrze, ale wiecej niz godzine dziennie na nim nie spedzilam, a mam go jakies 2 tygodnie. przez zime to raczej tylko na dojazdy do pracy bedzie. na uczelnie bym dojezdzala, ale ponoc kradna wiec chyba nie bede kusic losu.

Lubuskie? Hmm... Winobranie? Co do majówki to niestety szansa na mrozy jest spora. Jeszcze niemal co roku od kilku lat o tej porze i już nie raz spotkałem się z oszronionym namiotem;/ Co do rowerku to wygląda fajnie, też na Do studzienki robię swoje rowerki. Tam jest ok. Jeśli studiujesz na PG to za nic w świecie nie jeździj do szkoły rowerem, faktycznie tam one znikają...;/ Daj czasem znać jak tam twój Shannon, może i ja się zdecyduję na ten model:) Pozdrawiam, Tomasz.

Offline Mężczyzna tomasz84

• Miasto: Gdańsk, czasem Olsztyn na chwilkę:)
  • Na forum od: 31.12.2011
« 1 Sty 2012, 19:53 »
Słuchajcie, grupy na tym forum są pojęciem bardzo umownym. Najczęściej klecone są gdy trzeba dojechać na zlot, wtedy nazwy grupa taka czy inna biorą się od miejsca startu grupy, a skład grup bywa zaskakujący. W zaskakiwaniu bryluje grupa łódzka :D
W codziennej działalności wyróżniają się grupy : krakowska i wrocławska, którym integracja piwna a czasem nawet rowerowa udaje się najbardziej. Krakusy to nawet ostatnio w zalewie się kąpią z wrodzonej oszczędności, bo wiadomo - woda z kranu kosztuje. :D
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście grupę gdańską, lub kaszubską ożywili i stanowili wzorowy kolektyw :D

To faktycznie fajne te grupy:) Może warto jakąś wesprzeć albo zainicjować. Tymczasem proszę o rozwijanie mojego wątku o składaku który nie prawa istnieć:)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum