Autor Wątek: Filmowe wspomnienie bałkańskiej wyprawy - część 2 (nowe)  (Przeczytany 2166 razy)

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Granicę przekraczaliśmy mostem na rzece Drina (kontynuacja rzeki Tara). W tym miejscu spotkaliśmy "raftingowców", którzy od mostu rozpoczynali spływ. Jako rowerzyści nie musieliśmy stać w długiej kolejce na granicy ;)
Pozdrawiam

Offline m+k

• Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Zima długa i czasu dużo, więc w między czasie przygotowaliśmy kolejny film z Bałkanów. Postanowiliśmy przedstawić naszą wyprawę w układzie chronologicznym oraz z podpisaniem miejsc, przez które przejeżdżaliśmy. Umieściliśmy w nim również kilka zdjęć z rowerzystami-  sakwiarzami, których spotkaliśmy po drodze. Film trwa ok 10 minut. Zapraszamy do jego obejrzenia :)

Pozdrawiamy i życzymy miłego spędzenia z nami czasu przez tych kilka minut.

Offline Mężczyzna Freud

• Na forum od: 16.06.2011
Aż bicie serca mi się wzmocniło :D
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna Dawid_2248

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.11.2011
    • Moja galeria Picasa
Świetny filmik, na 11 minut można całkowicie odpłynąć z rzeczywistości... Sam w te wakacje wybieram się z kolegami na Bałkany, z tym, że my będziemy się koncentrować na Albanii. Najlepsze są właśnie w ten sposób udokumentowane wspomnienia z wyprawy... Duży plus!
www.gdzielosponiesie.pl

"Podróże to jedyna rzecz, na którą wydajemy pieniądze, a stajemy się bogatsi"

Offline Mężczyzna GregBar

• Miasto:
  • Na forum od: 30.01.2012
« Ostatnia zmiana: 14 Kwi 2012, 14:23 GregBar »

Tagi: bałkany 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....