Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 443 razy)

Offline Mężczyzna klimek02

• klimek
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 11.01.2012
Witam
« 11 Sty 2012, 22:21 »
I stało się, czas zarejestrować się na forum ;) na rowerku jeżdżę od dość dawna. Mieszkam w Warszawie od 6 lat, ale pochodzę z wlkp., a dokładniej z Gniezna!!! postaram się czynnie brać udział na forum. Jeśli jest ktoś z Warszawy to chętnie mogę umówić się na jakiś wyjazd - 50-100km ;)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Odp: Witam
« 11 Sty 2012, 22:22 »
Witam z Zielonej Góry / Łodzi :)
Masz na koncie jakieś wyprawy?
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

• klimek
« 11 Sty 2012, 22:31 »
Mam :) ogólnie sporo po Wielkopolsce. Okolice Gniezna, Trzemeszna, Mogilno i w drugą stronę w stronę Poznania lub Powidza. Jeśli ktoś zainteresowany mogę pokierować w całkiem sympatyczne miejsca jak chociażby Kociałkowa Górka i spory podjazd, który zaskoczyłby niejednego :D Teraz poznaję okolicę stolicy, ale póki co jechałem w kierunku Wołomina i w kierunku Gdańska.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 11 Sty 2012, 22:41 »
Witamy! ;-)

zeszły weekend kilkanaście osób z forum spędziło w Wenecji koło Żnina, więc w Twoich rodzinnych stronach ;-)

a ja też trochę gnieźnieński jestem choć to przede wszystkim za sprawą mamy i siostry, które są gnieźniankami ;-)

Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

• klimek
« 11 Sty 2012, 22:43 »
Faktycznie, bliziutko ode mnie bo niecałe 40 km do Żnina mam :) bardzo fajna okolica na rowerki. Sporo jezior, ciekawych tras i w ogóle. Wszystkim, którzy lubią zwiedzać polecam Szlak Piastowski. Informacje można znaleźć: http://www.szlakpiastowski.com.pl/go.live.php

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
  • Na forum od: 11.10.2011
    • rowerkiem.eu
« 16 Sty 2012, 22:33 »
Witam i pozdrawiam z Mazur.  :)
Dzięki za link. Bardzo dużo informacji. Trasę - Szlak Piastowski wpisuję na listę do zrealizowania (pewnie w przyszłym roku).
« Ostatnia zmiana: 17 Sty 2012, 09:10 AdamS »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum