Jednak cały czas wegetarianie czy weganie są w mniejszości. Zatem narzucić nic nie mogą. Jednak przekonywać, zachęcać, tłumaczyć, a i owszem. Na przykład zachęcenie mniejszym podatkiem
...(*Wiecie, iż - pomimo rabunkowego wyrębu - tartaki drewna nie mają, by dechy móc wyrwać miesiące czekasz w kolejce? Pozyskiwane drewno nie Polakom.)
Taka Wilku niestety jedynie teoria, w praktyce w naszej cywilizacji, ordynacje wyborcze dają 40% mniejszości władzę absolutną nad połowę większą większością I co najgorsze, właśnie w dziedzinie wyznaczania co jest przestępstwem a co nie. Następnej mniejszości - a są to zawsze cykliczne zmiany - te same reguły dadzą to samo. I weź nie nazwij tego anarchią...
Znam cytat "...ale nikt nie wymyślił nic lepszego", tyle, że mi się osobiście nie podoba.
...Wiatraki faktycznie dają więcej szkody niż pożytku - degradują otoczenie poprzez drgania, które generują. Wymierają lub mocno ubożeją z tego powodu spore obszary pól lub mórz w ich otoczeniu.
Hej.Jak tam Wasze przygody z dzikimi zwierzętami podczas nocowania w namiocie w polskich latach? Mieliście jakieś niebezpieczne sytuacje w postaci galopujących na Was stad wielbłądów czy innych tyranozaurów?
Poczekaj aż z dobrodziejstwami dyktatu mniejszości przyjdzie do nas zamiana obyczajowa która Tobie się nie spodoba. Uwierz mi, to jest tylko kwestia czasu
Tak gadasz/.../
Największym paradoksem dla mnie jest, że wszystkie "zielone" partie są zapiekłymi wrogami energii atomowej. A to jest najczystsza energia, /.../
Ale prewencyjnie, po tym jak znalazłeś na sobie kleszcza, czy ze względu na objawy choroby?Szy.
No właśnie, w moich okolicach, czas oczekiwania na tarcicę, to przynajmniej trzy tygodnie. Czyżby powtarzała się historia sprzed lat, że sprzedajemy nasze drewno Finlandii, by móc potem kupić dobrą fińską sklejkę?
(Samochód ma żona, samolotami nie latam /kilka razy krótko poleciałem - nigdy na łikend, tydzień, lub dwa/).
O Fukushimie mogłeś nie słyszeć. Rozpoznaj, co z tą wodą.Dla Niemiec hasłem będzie Gorleben.W Rosji niewiadomo.