Ja w żadnym momencie nie postawiłem znaku równości pomiędzy korzystaniem ze sponsorowania a prostytucją. Napisałem tylko, że z logicznego punktu widzenia te dwie formy aktywności posługują się niemal tymi samymi środkami.
Widzę, że dziewczyny mają tendencję do naginania niektórych kwestii.
Cytat: arkadoo w 21 gru 2011, 18:35 Problem leży w tym, że dla niektórych osób każde nasze zachowania są głupie.Myślę, że jest tylko jedna taka osoba. Jest nią Ania - martwawiewiórka
Cytat: martwawiewiórka w 21 gru 2011, 19:20 Nie każde Wasze zachowania - jedynie kolorowanie postów, oraz kombinacje z demokracją. Przy czym, jeżeli chodzi o to drugie, nie był to żaden atak, tylko moje zdziwienie sytuacją. Ale jeżeli uważasz, że to właśnie ja podgrzewam atmosferę i ją ostatnimi czasy psuję - nie ma problemu, usuń moje konto. Powinno pomóc.Nie zaliczam się do kasty adminów i nie biorę udziału w tej dyskusji, więc niejako z boku się wtrącę i przyznam że też uważam że podgrzewasz atmosferę. W ogóle od paru dni mam wrażenie że w Poznaniu chyba halny wieje, bo sprawiasz wrażenie jakby Cię coś ugryzło.
Daruj se
...główny dyskutant anu, mimo swoich bardzo długich postów, kręci się w swoim rozumowaniu w kółko i nic tu pewnie więcej z jego wywodów nie wyniknie.
Dream Maker, bądź tak miły i nie wyciągaj moich, wyrwanych z kontekstu, wypowiedzi do swojej walki, dobrze?Ja pisałem o tamtej sytuacji (i zdania nie zmieniłem), która nijak się nie ma do tej rozmowy.Ty się po prostu odgryzasz, na zasadzie - jak nie wiem co odpisać to walnę ją personalnie.I w to mnie nie wkręcaj.
A co do meritum to choć nie ze wszystkim co napisała hindiana się zgadzam, ale uważam że jest post wniósł (mógł wnieść) nową jakość, czy może nowe spojrzenie na temat tej dyskusji.
Wiewiórko, nic więcej nie ma wyniknąć. On tylko zwraca uwagę na to, czy uczciwe jest wykorzystywanie społecznych pieniędzy na prywatne cele. Nic więcej.Bardzo dobrze, że o takich rzeczach rozmawiamy. Pomijając indywidualne oceny zagadnienia, każdy ma motyw na zastanowienie i temat do przemyśleń.
To trochę tak jak z dofinansowaniem z urzędu pracy do działalności gospodarczej. Czy powinienem mieć wyrzuty sumienia, że otwieram prywatną działalność i korzystam z pomocy? Wszak to pieniądze pochodzące z podatków, zatem do mojej działalności dopłaca i Nowak i Kowalski i Iksiński... A fuj, przecież tak nie można.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje