Płacąc podatki to na pewno dużo byś stracił, gdyby coś z tej kwoty miałoby pójść na moje dofinansowanie naprawdę. Ludzie z pewnością zabili by mnie za to.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
ludzie nie powinni płacić za moją wyprawę ...
Być może zabijam Twój entuzjazm, ale dziś sponsorów dostają tylko nieliczne jednostki. Wiąże się z to wieloma ograniczeniami: podczas wyjazdu muszą powstać profesjonalne zdjęcia i film
...zahaczyć o jakieś Polskie restauracje, bary, kolonie a jak się uda to też o ambasadę.
Wpadłem na pomysł, aby pozyskać od gminy środki na pokrycie mojego powrotu.
transatlantyk - Właściwie to jeszcze nie myślałem o tym co bym tam robił. Póki co skupiam się na pozyskaniu pieniędzy.
nie interesuje mnie taka wycieczka w której jadą niedoświadczone osoby, które w ciągu dnia przejadą 40-60 km i będzie koniec jazdy, biwakowanie itd. To nie dla mnie
Cytat: emty13 w 18 Sty 2012, 19:56transatlantyk - Właściwie to jeszcze nie myślałem o tym co bym tam robił. Póki co skupiam się na pozyskaniu pieniędzy.To jest właśnie złe podejście. Jak pójdziesz kogoś przekonywać, żeby dał Ci pieniądze, masz mieć dokładnie wszystko przemyślane,masz rozwiać wszelkie wątpliwości potencjalnego sponsora.
robb nie wiem czy znajdzie się ta kasa, niby mało a dla mnie jednak dużo.. Mam jeszcze kilka wydatków, gdzie muszę kupić buty, pedała, bagażnik, błotniki, licznik i nowe tarcze hamulcowe. Obecnie mam 1400zł, ale zbieram dalej