Cytat: hindiana w 6 Lut 2012, 23:03Ta dyskusja lata wokół własnego ogona...To prawda, założyciel wątku chyba skapitulował. Może w wyłudzaniu pieniędzy w swojej gminie chciał się podeprzeć gromkimi owacjami zgotowanymi na tej stronie.
Ta dyskusja lata wokół własnego ogona...
Czy ktoś z Was wracał autostopem mając ze sobą rower z ogromnymi sakwami i namiotem
wniosek nie był przygotowywany prze zemnie, więc nie wiem w jakiej formie był przedstawiony. Tym zajęły się osoby z biura promocji gminy.
Jeśli chodzi o dofinansowanie z gminy to mój wniosek, który złożyłem został odrzucony, ponieważ dopatrzono się w nim kilku nieścisłości.
Iwo wątpię, aby kierowca samochodu ciężarowego zatrzymał się i zabrał nas na "pakę". Poza tym naczepa ma plomby, których kierowca nie ma prawa zdjąć. Zależy też to od wykonywanego transportu czy jest on krajowy czy międzynarodowy, ale nawet w krajowym zakładane są plomby na naczepie.
Wtrącę swoje trzy grosze. Podoba mi się to co napisał roob. Żeby przeżyć przygodę nie potrzeba "super" wyposażenia... Pozdrawiamy
Nasi znajomi (Robb i Ania) prezentowli się zaściankowo
"złodziejem" albo kimś jeszcze gorszym
...To prawda, założyciel wątku chyba skapitulował. Może w wyłudzaniu pieniędzy w swojej gminie chciał się podeprzeć gromkimi owacjami zgotowanymi na tej stronie.
Panie Marku