Nie rozumiem dlaczego piszecie, że wymyślam sobie powody, aby tam nie pojechać, czy też mówicie, że i tak nie pojadę.
Co w tym złego, że chcę pozyskać środki na moją wyprawę.
Skoro mogę to czemu z tego nie skorzystać ?
Większość z Was pewnie zaczynała bez profesjonalnego sprzętu bo "liczy się pasja".
Owszem, macie racje, dla mnie też liczy się pasja.
A czemu nie pójść dalej i nie napisać poradnika dla nastolatek, które kombinują jak zdobyć pieniądze na kosmetyki i modne ciuchy? Nie obrażam nikogo, tylko silnym argumentem prowokuje do myślenia. Bo niech mi ktoś wytłumaczy, czym się różnią te dwa procedery? Mechanizm jest dokładnie ten sam, a nawet środek wykonania zobowiązania, za które uzyskuje się korzyść, jest jeden – ciało ( w przypadku rowerzysty siła jego mięsni). Mocne porównanie, ale niech ktoś podpowie, gdzie jest logiczny błąd w rozumowaniu?
Nie widzę żadnego błędu. W 2009 dostałem potężną zniżkę na namiot od zaprzyjaźnionego sklepu za dwa zdjęcia, które umieścili w katalogu, w tym roku spróbuję tego samego. Jestem jak nastolatek, który kombinuje jak zdobyć pieniądze na kosmetyki i modne ciuchy. Argument masz niezwykle silny i prowokacyjny.
A jesteś w stanie wykazać, że był to uczciwy interes i to dzięki zdjęciom twojego autorstwa - w czasach fotografii cyfrowej i powszechności lustrzanek, co drugi robi zdjęcia, które nadają się do publikacji - gwałtownie wzrosła sprzedaż? Jakieś badania, sondaże skuteczności tej transakcji?
Cytat: Giovanni w 20 Sty 2012, 23:12Nie widzę żadnego błędu. W 2009 dostałem potężną zniżkę na namiot od zaprzyjaźnionego sklepuA jesteś w stanie wykazać, że był to uczciwy interes i to dzięki zdjęciom twojego autorstwa - w czasach fotografii cyfrowej i powszechności lustrzanek, co drugi robi zdjęcia, które nadają się do publikacji - gwałtownie wzrosła sprzedaż? (...)Tu i tu w sumie kaprys, tylko, że namiot dawał ci prywatny przedsiębiorca, a wójt nie będzie wyciągał pieniędzy z prywatnej kieszeni.
Nie widzę żadnego błędu. W 2009 dostałem potężną zniżkę na namiot od zaprzyjaźnionego sklepu
Odnośnie potencjalnych przedsiębiorstw, które mogłyby wesprzeć mój wyjazd powiem, że ciężko raczej nie będzie.
Grupa Szerszeni jest chyba znana w całym kraju poprzez wyścig, który organizują co roku "Żądło Szerszenia".
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje