Ostatnio właśnie drugie śniadanie wpakowałem nie tam gdzie trzeba i zostało w domu. Albo czasem zmieniam rowery i pompka zostaje przy tym rowerze co nie trzeba.
Najlepiej mieć dwie pompki... i dwa drugie śniadania!
Gdyby nie to wdrapywanie się z rowerem na 6 piętro bez windy, można by żyć, nie umierać
Fajnie, a może inni co pracują wrzuca tez inne zdjęcia gdzie trzymają rower "w pracy"/"w czasie pracy" powstałaby taka ciekawa galeria jak się z rowerem "pracuje".
ehh ja na 4 (do domu) i bark przez to mam rozwalony nieco od ponad tygodnia :/
Zaśnieżona ścieżka rowerowa, o interwencję prosił jeden z czytelników. Ludzie dajcie żyć, jak można w zimie jeździć rowerem, kto normalny jeździ zimą rowerem. Taka czynność jak jazda rowerem zimą podlega grzywnie, otóż policja ma podstawy aby ukarać takiego delikwenta gdyż nie używa on ani opon zimowych ani łańcuchów na kołach. A w ustawie jest wyraźnie napisane że owszem można zimą jeździć rowerem używając opon z kolcami. Polskie prawo niestety w porównaniu do krajów zachodnich, tylko w tym przypadku pozwala używać tego typu opon.
A ja jeżdżę komunikacją miejską, bo nie umiem jeździć delikatnie i zawsze jestem po przyjechaniu rowerem mokry jak spod prysznica
Na twoim miejscu wolałbym chodzić pieszo do pracy Te 3 km jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale 1,5 km jechać rowerem
... to skrzyżowanie rzek to bodajże jedyne w Polsce, gdzie rzeki krzyżują się pod kątem prostym?ja też mam bardzo blisko na uczelnie - 2km i nie wyobrażam sobie iść na pieszo ostatnio raz wracałam, i wydawało mi się, że szłam całą wieczność...