Autor Wątek: Aloha! ;0  (Przeczytany 722 razy)

Offline Mężczyzna emty13

• Miasto: Goszcz / Wrocław
  • Na forum od: 21.10.2011
Aloha! ;0
« 17 Sty 2012, 22:36 »
Witajcie ;) Mam na imię Tomek i obecnie jestem uczniem III klasy Technikum Logistycznego w Sycowie. Mieszkam w małej, ale znanej na całą Polskę miejscowości Goszcz. Znanej na całą Polskę? - Bo to właśnie w Goszczu produkuje się meble z których pewnie korzystasz - "BODZIO".

Jazda na rowerze nie kręciła mnie od samego dzieciństwa. Zwykle byłem przeciwny temu, zmieniło się to, gdy na komunię rodzice kupili mi rower. Prawdziwy z przerzutkami i aluminiową ramą! :lol: W tamtych czasach mało kto miał taki rower 8) po pierwszej jeździe próbnej zrezygnowałem z tego roweru, rodzice też. Zadajecie sobie pewnie pytanie czemu? Ano dlatego, że jadą po ulicy ubrany w komunijną białą szatkę, naciskałem w pedała ile sił w nogach i nagle nacisnąłem przedni hamulec.... Było po mnie i po szatce ale co tam  ;D Bla bla bla bla bla... i wtedy przyszedł ten ciepły majowy dzień. Było to oczywiście grubo po komunii, miałem 17 lat. Z nudów pożyczyłem rower od kolegi i wyruszyłem sam do Krotoszyna (50km od Goszcza). Trasę pokonałem dość szybko a jazda bardzo mi się spodobała i tak to się zaczęło ;] W wakacje tego samego roku zakupiłem szosę, którą mam do dziś. Długo się za nią najeździłem bo potrzebowałem ramy 60cm. Mam 192cm wzrostu, więc mniejsza rama nie wchodziła w grę. Specialized, osprzęt SORA, słaby, ale na początek wystarczyło. Zaczęły się długie wypady w góry itd. Wkręciło mnie to na maksa  ;) Kumple namówili mnie na wyjazd nad Bałtyk. Trasa Goszcz-Kołobrzeg-Hel 972km i sześć dni szalonej jazdy (4 dni niestety w deszczu od samego rana do nocy i w nocy też i tak do rana :-[) I tak sobie jeżdżę i poznaje nowych ludzi, nowe trasy, zbieram doświadczenie. KOCHAM TO ! 

A tak poza tym to uprawiam lekkoatletykę, specjalizuję się w biegach na 1500, 3000 i 5000m w klubie MUKS "Olimpia" Syców. Lubię dobre filmy, muzykę i spotkania ze znajomymi ;)
Miałem dziewczynę, ale stwierdziłem, że nie rozumiem tego co krwawi przez 5 dni i nigdy nie umiera!! :) Pozdrorowery ;]

Edit 18.01.12  17:20.
Zapomniałem dodać.. Jeśli jest ktoś z okolic Wrocławia i ma ochotę na wspólne wyjazdy/wypady/wycieczki to jestem chętny ;)
« Ostatnia zmiana: 18 Sty 2012, 17:20 emty13 »
Ja będę walczyć i wygrywać,
By zakładać sobie cele i ich szczyty zdobywać!

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Odp: Aloha! ;0
« 21 Sty 2012, 14:12 »
Bo to właśnie w Goszczu produkuje się meble z których pewnie korzystasz - "BODZIO".

Żadnych badań nie prowadziłem, ale wydaje mi się, że więcej użytkowników tego forum korzysta z mebli firmy Black Red White (oddalonej od mojej miejscowości o kilka kilometrów)  niż Bodzio  :)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
« 21 Sty 2012, 21:53 »
Ja mam meble z Ikei:P
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 21 Sty 2012, 22:29 »
Hej emty!
Jakieś plany na nastepną wyprawę?

Bo to właśnie w Goszczu produkuje się meble z których pewnie korzystasz.
Nie miałam, nie mam i nie będę mieć :) Katalogi reklamowe tej firmy (trafiłam na kilka dodanych do gazet) zdecydowanie do mnie nie trafiają - ani pod względem formy, ani treści (czyli mebli). Reklam na forum też nie chcę...

Offline Mężczyzna emty13

• Miasto: Goszcz / Wrocław
  • Na forum od: 21.10.2011
« 29 Sty 2012, 16:52 »
Janus plany jak zawsze są :) najbliższa długa i szybka trasa szykuje mi się w maju (Katowice-Hel). Tym razem na szosie, mamy zamiar pokonać dystans w 26h. Później także w maju Goszcz-Międzyzdroje (plan pokonania trasy-18h również szosa). No i w wakacje do Barcelony przez Chorwację i Włochy :) Od marca co weekend szosowy wypad na przełęcz Tąpadła albo Walimska, ewentualnie Pradziad :)

Ja będę walczyć i wygrywać,
By zakładać sobie cele i ich szczyty zdobywać!

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 30 Sty 2012, 22:17 »
Hoho, widzę, że niezły wycinak do forum dołączył! 640 km zrobisz w 26 godzin? Powiem tylko: wow! :o
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum