Autor Wątek: Witam forum!  (Przeczytany 502 razy)

Offline Mężczyzna Sopotnian

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 11.01.2012
Witam forum!
« 18 Sty 2012, 00:52 »
Podobnie jak w przypadku wielu innych użytkowników moja rejestracja poprzedzona była okresem odwiedzania forum jako gość. Widocznie do takiej decyzji trzeba po prostu dojrzeć. Mieszkam w Gliwicach, choć moje korzenie są w Beskidzie Żywieckim. Rowery towarzyszą mi od zawsze (Wigry3  :D), a turystyka rowerowa od czasów studenckich,  gdy kupiłem sobie czeskiego trekinga za gotówkę ze sprzedaży świadectw udziałowych PPP (interes życia  ;D). Jeżdżę głównie po terenach Górnego Śląska i Ziemi Rybnickiej, a jak tylko okoliczności sprzyjają to ruszam gdzieś dalej. Moja ostatnia wyprawa miała miejsce w lipcu 2011 i była to trasa wzdłuż polskiego odcinka Bugu na trasie Zegrze - Włodawa - Zosin - Zamość - Mielec - Rabka (990 km - 6 dni).
W tym roku zamierzam wyruszyć na "podbój" Północnej Europy obierając za cel jedno z miejsc określanych czasem jako "Mekka" sakwiarzy. Jestem pewien, że to Forum będzie przysłowiową kopalnią wiedzy niezbędnej w przygotowaniach..

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Odp: Witam forum!
« 18 Sty 2012, 08:44 »
witaj na forum!

Offline Mężczyzna zizu

• Miasto: Białystok
« 18 Sty 2012, 09:01 »
Witam i pozdrawiam z Mazur. :)

Offline Mężczyzna szczym

• bzzz
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 22.10.2011
« 18 Sty 2012, 10:34 »
hej kolego witaj na forum masz fajną sopocką ksywę  ;D jakby co to wbijaj nad morze (info na mapie warmshowers)
___
bzzz

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 18 Sty 2012, 10:55 »
Witaj na forum. Masz super ksywę wprost z Beskidu Żywieckiego. Wbijaj w góry kiedy tylko możesz :D

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 18 Sty 2012, 11:13 »
Hello:)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Sopotnian

• Miasto: Gliwice
« 18 Sty 2012, 18:34 »
Szacunek dla Transatlantyka za znajomość beskidzko-żywieckiej geografii :icon_surprised: Tylko starzy wydeptywacze beskidzkich szlaków wiedzą, że Sopotnie (są dwie) od Sopotu dzieli ponad 600 km ;) A do "wbijania w góry" nie trzeba mnie namawiać, zwłaszcza wtedy, gdy przykryje je śnieg.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 18 Sty 2012, 18:58 »
W jakiejś Sopotni spędziłam dwa dni na wypoczynku w chatce studenckiej, nie wiem czy ona jeszcze istnieje. Sopotnia Wielka..? Popełniłam wtedy nawet jakiś dość tragiczny w wymowie wpis do Księgi Gości, wędrowałam sobie na piechotę wtedy sama i było mi dosć smutno;)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 18 Sty 2012, 19:11 »
Witaj. Twój nick kojarzy nam się z naszą przygodą podczas wyprawy przez Beskid Żywiecki. W miejscowości Sopotnia Mała strzeliła nam opona. Miejscowy rowerzysta poratował nas swoją starą oponą. Dzięki niemu dojechaliśmy do Żywca do najbliższego sklepu rowerowego. Udzielił nam również gościny i noclegu. :)
Pozdrawiamy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum