Cinek - masz rację, dlatego dwa zdania wcześniej o tym wspomniałam
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Worek:a po co tam jechać, przecież w internecie jest 'tyle zdjęć' ?trololo ;]
Wydaje mi się, że dopasowanie względem kondycji jest też istotne, jak tu jechać 3 tygodnie razem, jak jeden może przejechać dziennie 80km a drugi 150km. Obaj (oboje) się męczą, słabszy bo goni z wywieszonym językiem, a mocniejszy bo czeka na każdej górce. Kondycja musi być mniej więcej równa, zwłaszcza jak się jedzie z kimś kogo się mało zna.
No tylko to raczej wchodzi w grę z żoną, dzieckiem, kimś bliskim. Na wożenie bagażów obcej osobie - już niewielu chętnych się znajdzie; chyba że mają na oku inne od turystycznych cele
No tylko to raczej wchodzi w grę z żoną, dzieckiem, kimś bliskim.
No nie przesadzajmy. Myślę, że nikt by się aż tak nie kłopotał, istnieją dużo łatwiejsze sposoby przywłaszczenia sobie cudzej własności.
Z tym, że na trasie Litwa-Łotwa-Estonia.
Cytat: majka w 13 Mar 2012, 16:12Z tym, że na trasie Litwa-Łotwa-Estonia.Nie wiem na ile planujesz czasu ten wyjazd, ale jeśli chodzi o stolice, to na zwiedzenie Wilna to 1 dzień to stanowczo za mało.
Tylko co to znaczy zamknięta, stoi wojskowy z karabinem i nie przepuszcza?Pojedziesz najwyżej mimo zakazu