Autor Wątek: powitanie dla forumowieczów rozdzin i przyjaciół  (Przeczytany 478 razy)

Offline Mężczyzna mast6er

• Cokolwiek sie nie zdarzy.. jutro słońce wstanie:-)
  • Miasto: Końskie
  • Na forum od: 25.01.2012
Dzień dobry :)

Regularnie przeglądam forum, wpisy użytkowników na których  śledziłem wyprawy, testy sprzętu (kompletuje),a że nurtują mnie pewne tematy wiec wszystkich pięknie witam  „hej” 

Krótko o mnie:

Cyklozę mam od małego ;-) ale raczej taką weekendową. Po zeszłorocznym zakupie nowego bicykla (powypadkowe narciarskie zalecenie lekarskie)jeżdżę sporo na całodzienne wycieczki rowerowe raczej terenowe, ale i asfalt mi nie obcy chociaż uwielbiam polne i leśne drogi cisze i spokój polskich wsi i lasów . Zasmakowałem w tym i ten sezon mam nadzieje ze będzie ****mój****. Posiadam fulla wiec pewnie extrawheel (chyba ze uda mi się coś wymyślić)ale mam nadzieje ze rasowym sakwiarzom;-))to nie przeszkadza ;-)

W planach… majowa polska egzotyczna….

Pozdrawiam
Jacek
PS. Polecam Spalskie trasy rowerowe od tego rozpocząłem przygody….

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Witam i pozdrawiam:)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Witaj mast6r, jeśli Polska egzotyczna, to polecam wschodnie rubieże woj. lubelskiego: cisza, spokój, sielanka :-)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Witamy na forum. Zapraszamy do zwiedzenia Lubuskiego :)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Witam i pozdrawiam z Mazur ;D
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....