Niesie to jednak z sobą pewne ograniczenia, których nie ma namiot wolnostojący.
Kiedyś już połamałem takie plastikowe haczyki. Jednak żona mi przypomniała, że nadepnąłem na nie i pękły, a nie od naciągania. Mój błąd, ale pękły.Pomijając to znalazłem na Youtube taką recenzję.(...)Użytkowniczka pokazuje, że siedząc obcieramy się o ścianki/kę namiotu. Przydałyby się również dodatkowe odciągi.
... Szczególnie niezła ta prostopadła poprzeczka na dachu stelaża.
Pomijając wczołgiwanie się do mojego Rocklanda, to jestem z niego BARDZO ZADOWOLONY. Z czystym sumieniem polecam. Jak mam go zmienić, to na coś idealnego, bez kompromisów.
Cytat: TripRider w 29 Sie 2024, 10:04Pomijając wczołgiwanie się do mojego Rocklanda, to jestem z niego BARDZO ZADOWOLONY. Z czystym sumieniem polecam. Jak mam go zmienić, to na coś idealnego, bez kompromisów.Ale płacić nie chcesz
Cytat: TripRider w 29 Sie 2024, 09:06... Szczególnie niezła ta prostopadła poprzeczka na dachu stelaża.Z budżetowych to podobną poprzeczkę ma np. Forclaz MT900. Wąski w środku ale siedzi się wygodnie.
To bierz tego:https://pl.aliexpress.com/item/1005005376214679.htmlJednoosobowy Samonośny Z poprzeczkąStelaż aluminiowyKrótki po złożeniu (40 cm) Z bocznym wejściem W miarę lekki (1,5kg)Tani jak barszcz (345 zł) Czego chcieć więcej?
Wysyłka: 116,80zł Dostawa: Lis 05