Naturehike Taga
Ferrino Light 1 Pro
U mnie brak samonośności dyskwalifikuje całkowicie namiot. Bardzo często rozkładam tak, że tropik jest z jednej strony luźny, z drugiej trzyma się butelki wody albo sakwy. Nie wbijam szpilek itd.
... Wpadł mi w oko takie namioty.Naturehike Tagahttps://www.amazon.pl/Naturehike-Ultralekki-Plecakowy-Jednopoziomowy-Rowerowy/dp/B0B4SG124L/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
Jeszcze gonię króliczka
Czy on ma rzeczywiście osobną sypialnię, czy jest jednopowłokowy a ma tylko siatkowane wejście?Na żadnym zdjęciu nie idzie tego wyczaić.
Miałem i zdecydowanie nie polecam. Po nocy, szczególnie w miejscach o większej wilgotności lub w chłodniejszych, w rogach na podłodze zbierała się woda. Kondensacja okropna, czasem aż kapało po nosie
mile widziane najpierw rozkładanie tropiku, a dopiero później wkładanie pod niego sypialni (przydatne we razie deszczu).
Ktoś z Was użytkował któryś z tych namiotów?
Jednak te kwestie są must have:- do 1,5 kg,- wejście z boku,- aluminiowy stelaż,- dobra kondensacja,mile widziane najpierw rozkładanie tropiku, a dopiero później wkładanie pod niego sypialni (przydatne we razie deszczu).