Aktualnie Olo szuka wygodnej jedynki i tendencje idą w stronę wypaśnej dwójki z dwoma dużymi przedsionkami.
A Wy tu o jakichś podwójnych przedsionkach, trójkach dla dwóch osób... po co? Większy namiot to się na stacjonarne wyjazdy przydaje, a gdy chodzi tylko o to, by rozstawić, przenocować, zwinąć i jechać dalej, to im mniejszy i lżejszy tym lepszy, nie?
Twój namiot do trumienek się raczej nie zalicza, więc nam tu nie świruj
Mój namiot to naprawdę mała dwójka, z jednym, raczej symbolicznym, przedsionkiem. Waży 1,8-1,9 kg. Więc o co kaman?
Janusushi - wybacz jeśli pisałaś - a jaki namiot posiadasz?
No, zacnie ten Copper Spur UL2 wygląda. Na pewno go rozważę, jak się mój Vaude wreszcie wysłuży
Cytat: Freud w 25 Paź 2011, 01:50Janusushi - wybacz jeśli pisałaś - a jaki namiot posiadasz?Big Agnes Copper Spur UL2, o - taki. Uwielbiam go, w środku jest dużo miejsca, wejścia są dwa, a namiot jest leciutki (1.7 kg). [CUT]
[CUT]Wybór padł na Eurekę Mountain Lite 2 http://test.polarsport.pl/?page_id=16 -> test w stylu właśnie sklepu a nie usera, ale fajne zdjęcia[CUT]
Wpisałem w google i w PL nie widzę, żeby toto było dostępne. Cena też zacna.Jest jakiś odpowiednik tego namiot w PL? Waga może być większa.
~2k PLN - cena niezła. Tyle nigdy za namiot nie dam