A jak z wilgotnością wewnątrz i wentylacją?Miałeś okazję spać w nim po deszczu np?
Szybkie pytanie. Szukam, czytam, mętlik w głowie. Budżet do 400zł, z naciskiem na 300zł. Namiot dla 1os. śpiącej jak rozgwiazda plus bagaże, raczej wygodny, parametry
Ja po dłuższym zastanawianiu się nad podobnym tematem nie tak dawno zdecydowałem się na:http://www.e-horyzont.pl/namiot-gossamer-jack-wolfskin-komfortowy-nocleg-dla-indywidualisty-_741a.htmlCena raczej w górnym Twoim pułapie, ja zakładałem namiot też minimalistyczny, raczej pod piesze wyjazdy, tak żeby zmieścić się tylko w bagażu podręcznym. Cena wyższa, wynegocjowana odrobina upustu w Tuttu i świąteczene sodexhy pomogły mi podjąć tą decyzję
To nie dla mnie, to worek na zwłoki.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Prezentuje się ciekawie, ale zastanawia mnie jedynie dość niski parametr tropiku - 2000 h2o. Ile powinien mieć namiot, aby w miarę dobrze sprawować się na deszczu?
też tak oceniam tego typu konstrukcje ;-) Trzeba jednak przyznać, że mają swoje plusy ;-)
Z tym, że moim zdaniem idzie się z nimi dogadać i dopłacić za aluminiowy w zamian, za ten normalny, z włókna szklanego.