spotykałem się z różnymi opiniami
muszę kupić nowy, jeśli macie propozycję, poproszę
klucze płaskie (6,7,8,10,15)
podgrzewacze (świeczki)
Chcecie coś podgrzewać na świeczkach ?
11.narzędzia: imbusy sześciokątne, klucze płaskie (6,7,8,10,15), śrubokręty płaski i krzyżak, imadełko do łańcucha, klucz do szprych, kropelka lub superglue, kombinerki, łyżki do opon,
CytujChcecie coś podgrzewać na świeczkach ?Przypuszczam, że chodzi o małe świeczki w tej aluminiowej osłonce.
garnek litrowy - na takiego żarłoka jak ja to garnek 900ml to mało.
kilka metrów sznurka, klamerki - hmm, sznurka do suszenia używam tego z namiotowych odciągów
butelki plastikowe na wodę - w każdym miejscu można uzupełnić zapas
Ubrania - cholernie dużo tego bierzecie.
Cytat: globalbus w 7 Lut 2012, 11:22CytujChcecie coś podgrzewać na świeczkach ?Przypuszczam, że chodzi o małe świeczki w tej aluminiowej osłonce.tak, chodzi o te w aluminiowej osłonce. żeby nie tracić prądu będziemy ich używać wieczorem w namiocie.
Cytat: globalbus w 7 Lut 2012, 11:22butelki plastikowe na wodę - w każdym miejscu można uzupełnić zapas a żeby się wykąpać, zrobić obiad to będę ganiał z bidonem do źródła wody? lepiej jak każdy ma po dwie butelki.. myślę nad udoskonaleniem tego pomysłu i kupnem składanego pojemnika na wodę - 15 litrów
oprócz samej jazdy na rowerze, mamy w planie kilka innych, bardziej oficjalnych i mnie sportowych wydarzeń. nie pójdę do restauracji, muzeum czy w gości w koszulce termoaktywnej czy gaciach kolarskich.. bo zwyczajnie nie wypada dlatego zabieram kilka normalnych ciuchów
a żeby się wykąpać, zrobić obiad to będę ganiał z bidonem do źródła wody? lepiej jak każdy ma po dwie butelki.. myślę nad udoskonaleniem tego pomysłu i kupnem składanego pojemnika na wodę - 15 litrów
sznurek ma masę zastosowań - zapasowe sznurowadło, do kompresowania ubrań, wiązania sakw w razie urwania się mocowania.. nie tylko do prania
jaką pojemność proponujesz? a może dwa garnki litrowe?
Sandały na deszcz najlepsze, chyba każdy to potwierdzi.
PS: nie licząc tych co ubierają się w neopreny
tak, chodzi o te w aluminiowej osłonce. żeby nie tracić prądu będziemy ich używać wieczorem w namiocie.
Cytat: Krajcar w 7 Lut 2012, 20:04a żeby się wykąpać, zrobić obiad to będę ganiał z bidonem do źródła wody? lepiej jak każdy ma po dwie butelki.. myślę nad udoskonaleniem tego pomysłu i kupnem składanego pojemnika na wodę - 15 litrów15 litrowy pojemnik na wodę? Jedziecie do Holandii przez Gobi?