Autor Wątek: Witajcie podróżnicy! To ja, Bu...  (Przeczytany 822 razy)

Offline Kobieta Bu

• Określać znaczy ograniczać
  • Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 04.02.2012
Witajcie podróżnicy! To ja, Bu...
« 4 Lut 2012, 19:05 »
Zacznę od tego, że się przedstawię. Mam na imię Beata, ale wszyscy mówią na mnie Bu. Mam siedemnaście lat i słynę z tego, że cały czas się czymś ekscytuję i podniecam. Najbardziej w życiu kręcą mnie dwie rzeczy: podróże i teatr.
Piszę scenariusze, gram w amatorskich przedstawieniach, bawię się z dzieciakami, czytam i spędzam godziny jak nie w teatrze to na kółku teatralnym. Uwielbiam to.
Teraz o podróżach. W ostatnich latach to słowo nabrało zupełnie inny "oddźwięk". Rok temu byłam na pierwszej dłuższej wyprawie rowerowej ( osiem dni - Świnoujście - Hel). Wspominam to fantastycznie, wciąż o tym mówimy ( Ja i moja siostra, czyli towarzysz podróży) i oczywiście planujemy następne. W tym roku, na początku lipca chcemy zniknąć na całe dwa tygodnie we wschodniej granicy naszego kraju. Od Suwałk po Przemyśl. Nie mogę się doczekać i tupię nogami ze zniecierpliwienia...

Póki co spędzam godziny na czytaniu o waszych wyprawach i normalnie wychodzę z siebie, ile jest miejsc do zobaczenia, ile państw do poznania i w ogóle... och!
Mam nadzieję, że mnie polubicie, taka ot trochę humanistka, trochę romantyczka, a najwięcej to marzycielka, która szuka kogoś z kim kiedyś zmieni świat  :)
To tutaj można mnie znaleźć:

www.bukaczmarek.blogspot.com

Offline Mężczyzna maciekkk

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 29.05.2011
Witaj Bu, tzn. Beata :)

Musisz kiedyś nas zaprosić na przedstawienie z Twoim udziałem - z chęcią się wybiorę.
Relacji u nas pod dostatkiem z wypraw(jest co czytać i oglądać). Możesz też napisać coś o swojej wyprawie Świnoujście - Hel, albo później po zakończeniu tej wyprawy, która ma się odbyć - wschodnia ściana Polski.

... i jakie piękne zakończenie powitania  8)

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Cześć!

Polska egzotyczna - wschodnia ściana jest podobno rewelacyjna. Sam się tam wybieram od kilku lat :D

Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Mam nadzieję, że mnie polubicie, taka ot trochę humanistka, trochę romantyczka, a najwięcej to marzycielka, która szuka kogoś z kim kiedyś zmieni świat
Wejście masz sympatyczne, więc jest spora szansa, że Cię polubimy :D
Zakres zainteresowań radzę powiększyć o podstawy mechaniki rowerowej. Przyda się w podróżach.

Offline Kobieta Bu

maciekkk no jasne! Jak będziesz miał chwilę to wpadnij 24 lutego w piątek o 18:00 do Pabianic. Gramy w bibliotece miejskiej "Kantatę o Łożu".Chętnie Cię poznam :)

A co do twojego komentarza arkadoo: możesz jechać z nami  ;D

Mam nadzieję, że mnie polubicie, taka ot trochę humanistka, trochę romantyczka, a najwięcej to marzycielka, która szuka kogoś z kim kiedyś zmieni świat
Wejście masz sympatyczne, więc jest spora szansa, że Cię polubimy :D
Zakres zainteresowań radzę powiększyć o podstawy mechaniki rowerowej. Przyda się w  podróżach.

Tym na szczęście na razie zajmuje się moja siostra dentystka  ::)  :icon_redface:

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Hej BU!
Zamiast mieć nadzieję, że Cię polubimy, lepiej się zastanów, czy Ty polubisz nas ;D
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Cześć ;-)

Ściana wschodnia faktycznie jest godna polecenia, piękne rejony. Byłem w zeszłym roku i bardzo mi się podobało. Jest to też trasa, którą pokonało wielu forumowiczów. W razie jakbyś potrzebowała wskazówek w sprawie doboru drogi, atrakcji, ciekawostek to na pewno znajdzie się tutaj kilka pomocnych dusz.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Witaj, witaj :)
Też pozdrawiam, z Łodzi (ale zdecydowanej północy, bo aż Bałut).
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
"Mam nadzieję, że mnie polubicie, taka ot trochę humanistka, trochę romantyczka, a najwięcej to marzycielka, [...] "

No proszę, ktoś z moich dziedzin zainteresowań:) Zresztą każdy z nas po części na tym forum jest marzycielem:)

DO zobaczenia na szlaku BU - i zapraszamy na Zlot:D

Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Pabianice, teatr, dentystka, Bu... ;)
Witaj na forum ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
Witam i pozdrawiam w imieniu Użytkownikówforumzkrótkiminickami :)
Na szlak Polski Egzotycznej trzeba koniecznie się wybrać, póki jest on jeszcze egzotyczny. Powodzenia!

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Mam nadzieję, że mnie polubicie
Zamiast pytać co forum może zrobić dla Ciebie, zapytaj co Ty możesz zrobić dla forum.  :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
witamy Bu na forum!
pokaż fotki obejrzymy Wasz wyjazd chętnie.
Dobrze że masz towarzystwo do jazdy.
hej!

Offline Kobieta Bu

No, no postaram się niedługo dodać. Zrobiłam album "handmade"  :)  więc może najfajniej byłoby to jakoś zeskanować...

Bitels

• Gość
Hej Bu. Bitelsi witają z łódzkich Bałut :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum