Jak bardzo jest zajechane? Widać uszkodzenie wewnątrz czy po prostu przestało się obracać?
Czy przypadkiem nie jesteś posiadaczem novateca z trzema łożyskami? Wtedy masz większe możliwości żonglowania - oczywiście to zajechane idzie w środek.
Po drugie, tutaj znów jestem idiotą, klucz do kasety, który posiadam (łamacz haków), nie pasuje do tej piasty Przeszkadza nakrętka osi od strony bębenka. Także bębenek mam póki co "zintegrowany" z kasetą.
Cytat: globalbus w 30 Cze 2016, 13:03Po drugie, tutaj znów jestem idiotą, klucz do kasety, który posiadam (łamacz haków), nie pasuje do tej piasty Przeszkadza nakrętka osi od strony bębenka. Także bębenek mam póki co "zintegrowany" z kasetą.To odkręć tą nakrętkę. Z przeciwnej strony w osi jest (powinno być) gniazdo na imbus 5mm, nakrętkę łapiesz delikatnie kombinerkami i po sprawie.
Na jakimś blogu znalazłem info, że w Khovd, jakimś supermarkecie, było stoisko z częściami rowerowymi, gość pisał, że było tylne koło, mechaniczne zaciski do tarczówek i tylne przerzutki. Ale to było w 2008 roku.
Części tylko na bazarze i wybór tyłka nie urywa.