Autor Wątek: Witam wszystkich forumowiczów!  (Przeczytany 420 razy)

Offline Mężczyzna Endriunh

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.02.2012
Witam wszystkich forumowiczów!
« 16 Lut 2012, 16:44 »
 Mam na imie Andrzej lat 20 pochodze z Krakowa z rowerem jestem zrzyty od malenkiego od 2 lat trenowalem biegi srednie na biezni wiec z kondycja nie mam az tak problemu. Z doswiadczenia mam kilka wypraw jednodniowych dohodzacych do 100km , od tego roku planuje na powaznie kupic rower  sakwy i wyruszyc w Polskę a kto wie kiedys wystartowac w jakims maratonie  :D

Jesli chodzi o to forum od kilku miesiecy na to forum zagladam az wkoncu  odwazylem sie zarejestrowac sie tu gdyz to jest najodpowiedniejsze forum  jakie spotkalem.
Natknalem sie na nie przypadkowo z googli.Licze na wasza pomoc w niektorych sprawach .Pozdrawiam :)

Offline Mężczyzna Endriunh

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.02.2012
Odp: Witam wszystkich forumowiczów!
« 18 Lut 2012, 14:47 »
od malego czyli jak mialem kilka lat to juz na skladaku sporo jezdzilem  ciagnelo mnie do takich podrozy gdzie rowiesnicy w moim wieku by nie dali rady albo by nie chcieli .
"Na powaznie "  ja to rozumiem jako zakup roweru trekingowego wraz ze wszystkimi bajerami(gps dynamo sakwy itp ) i wyjazd na kilka dni a nie to jak bywalo ze na skladaku czy na goralu .

Ja na ta chwile nie planuje sie wybrac na niewiadomo jakie maratony mnie przedwszystkim interesuje rekreacja a na samym koncu rywalizacja .

Offline senes54

• Miasto: Nowy Żmigród
  • Na forum od: 31.01.2011
« 18 Lut 2012, 14:57 »
Witaj!
 Najpierw spróbuj pojeździć na "bele czym" i przekonaj się czy naprawdę Ci to odpowiada a dopiero potem kupuj te wszystkie bajery bo to nie są tanie rzeczy. Abyś nie wyrzucił forsy w błoto.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 18 Lut 2012, 17:37 »
Witaj, witaj. Bajery wcale nie są niezbędne, w szczególności już dynamo, bez GPS-a też można zajechać bardzo daleko. Kupuj minimum i spróbuj pojeździć, na wydawanie kasy zawsze jest czas :D

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 18 Lut 2012, 19:29 »
Andrzeju z Krakowa witaj na forum. Przychylam się w 100% do wypowiedzi transatlantyka. Na rowerze podróżujemy od 8 lat i jakoś dajemy radę bez np. GPS-a  ;)

Offline Mężczyzna renifer

• Miasto: w polu i w lesie
  • Na forum od: 22.01.2012
« 18 Lut 2012, 20:15 »
Witaj!   bez GPS-a też można zajechać bardzo daleko.A nawet dalej :D
Jeśli ty dasz mi trochę - ja dam ci dużo!
Jeśli ty dasz mi dużo - ja dam ci dużo więcej!
Jeśli ty dasz mi wszystko - ja też dam ci wszystko!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum