Autor Wątek: Ciepło witam  (Przeczytany 2299 razy)

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
Ciepło witam
« 15 Sty 2008, 12:40 »
Witajcie,
"troszkę" walczyłem z zarejestrowaniem ale warto było. Dzięki osobistej pomocy anooshka (jeszcze raz GRUBE dzięki) już jestem i nie tylko jako obserwator mogę być uczestnikiem tej społeczności, do której o przyjęcie ładnie proszę. Rowerem troszkę, w wolnych chwilach próbuję pojeździć (nawet jeden maraton mtb zaliczyłem :D , to do pracy podjadę, to z rodzinką). Od dawna przymierzam się do troszkę poważniejszej turystyki rowerowej i szperając w tym kierunku trafiłem do Was. To mtb to nie koniecznie mi podpasowało i mojego górala postanowiłem przerobiić na rower "turystyczny". Mam już tylny bagażnik, teraz kombinuję nad sakwami. Na ten rok w planie uzbrojenie się do podstawowych kilku dniowych wycieczek bliskich (puszcza kampinoska bo mam blisko oraz podlasie i wschód bo tam mam rodziców) a jak się uda to może przed wakacjami 3-4 dni na Bornholm. A potem...? Kto to wie....
W związku z tym będę liczył na Wasze wsparcie w kilku sprawach. Z góry dziękuję za pomoc.
Tomek Oleszczuk

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Ciepło witam
« 15 Sty 2008, 20:20 »
Witaj w klubie! Ja sam nie tak znowu długo uczestniczę w "spotkaniach" na tym forum i mogę Ci powiedzieć, że jeśli liczysz na dobrą radę i dobre słowo to całkiem nieźle trafiłeś. A reszta już w Twoich rękach. Życzę sukcesów na rowerowej drodze i spełnienia marzeń z tym związanych, a tych jak widzę wyżej wcale Ci nie brakuję.
A jak już będą sukcesy, czy choćby sukcesiki to nie zapomnij się pochwalić.Powodzenia!

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
Ciepło witam
« 15 Sty 2008, 21:02 »
dziękuję za miłe przywitanie, będę informował na bieżąco co u mnie w temacie rower w trawie piszczy,

Offline anooshka

• Miasto: tu i tam:)
  • Na forum od: 04.06.2006
    • http://www.ku-sloncu.org
Ciepło witam
« 16 Sty 2008, 17:15 »
Witam Witam
i... bardzo sie ciesze ze ta rejestracja sie pomyślnie zakończyła :)
Baw sie dobrze   :)
ania, anooshka :D

Offline peptek

• Miasto: Włocławek
  • Na forum od: 04.01.2008
    • http://nakole.pl.tl
Ciepło witam
« 18 Sty 2008, 14:23 »
Witam serdecznie wszystkich zakręconych maniaków. Ciesze się , że mogę się już tutaj z Wami dzielić swoim umiłowaniem do kręcenia z pedałami. Lubię jazdę po szosie ale również uwielbiam wjechac czasem gdzies w bok od asfaltu a szczególnie kocham górki ale te duże które widać z daleka albo te na które uda mi sie wjechać

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Ciepło witam
« 19 Sty 2008, 16:51 »
Cytat: "peptek"
Ciesze się , że mogę się już tutaj z Wami dzielić swoim umiłowaniem do kręcenia z pedałami.

ekhm...?!!  :?

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Ciepło witam
« 19 Sty 2008, 18:59 »
Nie dziw się, historia zna takie przypadki. Kiedyś któryś ze sprawozdawców sportowych okrzyknął Ryszarda Szurkowskiego "cudownym dzieckiem dwóch pedałów".
A kolegę Pepteka ( może Peptka?,niech no się wypowie) witamy na forum bez względu na różne umiłowania.
Takie dzisiaj czasy! :lol:

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Ciepło witam
« 19 Sty 2008, 21:47 »
Ja też witam i nie wnikam co kto w domu robi, ale to jest forum rowerowe, a nie klub YMCA  :wink:

Offline Mężczyzna mordimer

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 15.06.2006
    • http://www.wyprawy.yoyo.pl
Ciepło witam
« 22 Sty 2008, 14:13 »
hehe, z pedałami trzeba uważać... zwłaszcza z spd jak się nie chcą wypiąć... i to wcale nie jest dwuznaczne... :D <ofc joke> ;]

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum