Szkoda, że nie mają angielskiej wersji, dużo łatwiej by było poruszać się po sklepie.
Musisz też mieć footprinta, lub tego jakichś ersatz. Bez dobrego footprinta b. szybko rozwalisz podłogę.
Koryguje swą wypowiedź:Nie myśląc o zakupie footprinta, nabycia tego namiotu w ogóle nie brałbym pod uwagę. B. szybko rozwaliłbym podłogę, byłoby mi szkoda wyłożonej kasy.
Te różnie ileś tam gram -nawet do 0,5 kg lub czuć więcej- w ciężarze łącznego bagażu się gubi, po prostu zostawia się coś -wg doświadczenia- zbytecznego, ew. zabiera np. lżejszą blokadę.
Hubby dla dwóch osób /tam nadto jest tak ciasno, iż już mocno się trzeba lubić, skłóconym nie ma co leźć do namiotu/.
śpiwór zamókł od namiotu (kiepska wentylacja)
No tylko co mi po tym że wiem kto ten namiot składał?
Tobie nic, ale firmie - w razie problemów z jakością - daje to bardzo dużo.Ale co kupującego to obchodzi? Dla niego nie ma to znaczenia, nic mu to nie zmienia
Model Akto jest cięższy od MSR czy BA; mimo że jest to tunel, a tamte są samonośne. Do tego tamte da się używać na rozmaite sposoby - pełny namiot, sama sypialnia, czy wreszcie tarp; natomiast w Akto rozstawienie samego namiotu wewnętrznego po pierwsze wymaga porządnej i bardzo czasochłonej dłubaniny żeby zdjąć tropik, po drugie - trzeba zakupić do tego specjalne akcesoria do montażu masztu.