Autor Wątek: Witam serdecznie  (Przeczytany 414 razy)

Offline Mężczyzna Maurino

• Miasto: Redło
  • Na forum od: 19.02.2012
Witam serdecznie
« 19 Lut 2012, 16:31 »
Mam na imię Ryszard. Mieszkam w niewielkiej miejscowości niedaleko Kołobrzegu. Rower odkryłem ponownie ze dwa lata temu. Przygodę zaczynałem od rowerka "Zuch", potem było o ile pamiętam "Bobo". W wieku nastoletnim ujeżdżałem "Szarotkę" i "Huragana", którego mam do dziś. Na co dzień jeżdżę na jakimś niskobudżetowym trekkingu a gdy jest ładna pogoda wsiadam na szosówkę "GIANTa". Przeglądam forum codziennie od dwóch lat. W tym roku zachęcony wpisami na forum planuję tygodniową włóczęgę po Polsce. Pozdrower

Offline Mężczyzna WIESIEK

• Miasto: BARTOSZYCE
  • Na forum od: 12.01.2012
Odp: Witam serdecznie
« 19 Lut 2012, 17:10 »
   Witam cię serdecznie. Jedna z moich tegorocznych tras będzie wiodła przez Kołobrzeg, będę jechał z Gdańska przez Hel do Świnoujścia, może spotkamy się na trasie, pozdrawiam.

« 19 Lut 2012, 18:09 »
Kołobrzeg jest miastem wyjątkowo sprzyjającym rowerzystom. Jest tu dużo ścieżek rowerowych i jeszcze więcej jeżdżących po nich rowerzystów.

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 19 Lut 2012, 18:22 »
Zielonogórzanie witają Redłowianina?(czy dobrze napisałam?). Podobnie jak i Ty jestem szczęśliwą posiadaczką GIANT-a :)

« 19 Lut 2012, 18:58 »
Historia zakupu tego roweru jest lekko zwariowana. Jakiś czas temu chciałem pokazać żonie jak się prowadzi licytację na Allegro. Przeglądałem akurat rasowe rowerki szosowe. Wszedłem na taki, którego licytacja kończyła się za kilka minut podałem cenę i pokazywałem przebieg licytacji. No i  jakby to powiedzieć niechcący wygrałem . Na szczęście na oczach żony :))

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum