Autor Wątek: 9. Festiwalu Podróżników Trzy Żywioły 2012 – Kraków  (Przeczytany 14564 razy)

Offline Mężczyzna Popiel

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 01.06.2011
    • Amatorska Grupa Rowerowa Dzięcioły
Afterek to ja mam dzisiaj w domku... dolinek po roztopach się zachciało :)
Mieć rower i nie mieć roweru to już dwa rowery.
Alien... trzeci pasażer na foteliku.

Offline Kobieta magdad

• Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
Powstawali już wszyscy :).  Zebrało nas się trochę u mikiego, dużo śmiechu było. Czekam na zdjęcia Roberta i Mikiego :).

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
planuje jutro dołączyć do Roberta w okolicach Wieliczki, ew Nowego Brzeska [...] będziemy planowo koło 20 na miejscu
ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Na forum od: 20.09.2010
my jutro skoczymy do czernichowa (...) Start kolo 10

Heh, też wam się nie udało :P

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
To akurat się udało, tylko się potem przy torze kajakowym zasiedzieliśmy.

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Na forum od: 20.09.2010
Hm, 10:40 dzwoniłem do Waxa, który akurat był u ciebie i mówił że się zbieracie, a do Czernichowa zostało wam do zrobienia jeszcze ok. 7,5 km w jedną stronę ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
naszym celem byla gmina czernichow, ktora zaliczylismy, wiec plan wykonany ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline miki150

• Użytkownik forum

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Super foty i super załoga. Żal d..ę ściska, że się nie było.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Oglądam foty z sobotniego spotkania i nie  widzę gdzie są te tytułowe Trzy Żywioły ;) Czy ktoś z Was był na tym festiwalu na którymś z pokazów? Było coś szczególnie ciekawego?
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline miki150

• Użytkownik forum
Byliśmy z Tranquilo w piątek na "180 degrees south" o Patagonii, bardzo fajny film.

My byliśmy z Urszulą w niedzielę na trzech pokazach. Występ robba rewelacyjny. Bardzo nam się podobało :D Pokaz o Etiopii kiepski i chyba nie w temacie Festiwalu (Organizacja specjalistycznej pomocy medycznej dla najuboższych mieszkańców przez naszego rodaka zafascynowanego Afryką). Występ Jarosława Kreta to już jak dla nas była całkowita porażka. Facet przez 40 minut nie potrafił przejść do właściwego tematu (miał opowiadać o Indiach). Za to mogliśmy dowiedzieć się jaki jest świetny w prezentowaniu prognozy pogody, jakie ma powodzenie u kobiet (np. fundują mu przelot do Indii katarskimi liniami lotniczymi w klasie super biznes 8)), ilu ma osobistych krawców i tym podobne banialuki. Nie mieliśmy cierpliwości tego wszystkiego słuchać i wyszliśmy z sali. Nie wiemy więc co było dalej ale jak wychodziliśmy to publiczność zgłośno zaczynała domagać się by wreszcie przeszedł do właściwego tematu i zaczął mówić o Indiach :) Szkoda tylko, że naszego robba nie było na liście prezentacji, na które można było głosować. Nie wiem czym to było spowodowane. Może wystraszyli się (i słusznie), że Robert może wygrać :P. Organizacja festiwalu też trochę dziwna, bo np. sprzedano nam bilety bez oznaczenia miejsc, a gdy usiedliśmy, to okazało się że ktoś inny ma bilety na te właśnie miejsca  :o i w efekcie na dwóch pokazach siedzieliśmy na schodach :-\
Na szczęście z festiwalu przywieźliśmy najnowszą książkę Roberta z osobistą dedykacją autora :D
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna bix

• ten co pojechał Mikiemu :)
  • Miasto: był Wrocław, jest zagłębie
  • Na forum od: 28.11.2010
kurde, no, zapomniałem  :-[
let's make it big :)

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
Organizacja festiwalu też trochę dziwna, bo np. sprzedano nam bilety bez oznaczenia miejsc, a gdy usiedliśmy, to okazało się że ktoś inny ma bilety na te właśnie miejsca   i w efekcie na dwóch pokazach siedzieliśmy na schodach

Może nie było to wystarczająco oznaczone, ale najpierw sprzedawali bilety na miejsca siedzące (30 czy 35zł), a jak te się skończyły to za 15zł były bez zagwarantowanego miejsca.

Może nie było to wystarczająco oznaczone, ale najpierw sprzedawali bilety na miejsca siedzące (30 czy 35zł), a jak te się skończyły to za 15zł były bez zagwarantowanego miejsca
Tak pewnie było ale przy wejściu nie poinformowano nas o tym, niestety :icon_confused:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum