Autor Wątek: Prośba o ocenę trasy przez Bałkany  (Przeczytany 2261 razy)

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
A stamtąd, jak wam bardzo nie zależy na jechaniu główną drogą, możecie przejechać się trasą Matesevo - Andrijevica, bardzo ciekawa i spokojna droga przez góry
wg nic ciekawego tam nie ma droga, przełęcz jakich wiele, nic do zapamiętania poza widokiem na Prokletije czy Komovi po zachodniej  stronie przełęczy

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
u kogoś kiedyś widziałem trasę na bikemap/google z pozaznaczanymi ciekawymi miejscami na Bałkanach. Podrzuci mi ktoś linka? ;)

Szukam czegoś na jakiś ~miesiąc, kilometraż koło 80km dziennie... start raczej z Polski
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
u kogoś kiedyś widziałem trasę na bikemap/google z pozaznaczanymi ciekawymi miejscami na Bałkanach. Podrzuci mi ktoś linka? ;)

Może i ja wrzucałem. Link do paczki http://narod.ru/disk/50179944001.5452c835114d13df21b5aea0c400fd47/mapy.7z.html

Z przyjemnością przyjmę więcej tego typu mapek, i to z każdego kraju.

Szukam czegoś na jakiś ~miesiąc, kilometraż koło 80km dziennie... start raczej z Polski

Ktoś Ci się włamał na konto? :o
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info

Oprawiłbym w ramkę i powiesił. Jakbym miał gdzie ;)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Worek, nie o to mi chodziło... chodzi mi o wyznaczoną trasę, lub pozaznaczane konkretne punkty na mapie z czymś ciekawym i powiedzmy, że sprawdzonym. Z tych Twoich praktycznie żadnych informacji nie można uzyskać poza bardzo ogólnym położeniem 'czegoś' ;)

Oprawiłbym w ramkę i powiesił. Jakbym miał gdzie ;)

o co chodzi? :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Worek, nie o to mi chodziło... chodzi mi o wyznaczoną trasę, lub pozaznaczane konkretne punkty na mapie z czymś ciekawym i powiedzmy, że sprawdzonym. Z tych Twoich praktycznie żadnych informacji nie można uzyskać poza bardzo ogólnym położeniem 'czegoś' ;)

Przeczytałem, przypomniało mi się, że mam "coś", a zapomniałem już, że miało być bikemap/google.

Kolejny dowód na to, że nie powinienem być aktywny na forum późnym wieczorem / w nocy :icon_redface:
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum