Autor Wątek: Wyprawa Do Berna.  (Przeczytany 662 razy)

Offline Mężczyzna merc1011

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 19.02.2012
Wyprawa Do Berna.
« 24 Lut 2012, 17:26 »
Cześć jestem Krzysiek pochodzę z Elbląga i w tym roku chciałbym pojechać rowerem do Berna z zakopanego z panem Marcinem Kozłem, o tej wyprawie możecie przeczytać tu http://80rowerow.pl/uczestnicy.html. Pan Marcin jeszcze nie zmienił że jedzie do Berna ale na Facebooku ma napisane na ścianie że jest to wyjazd do Berna i teraz mam taką prośbę gdyż jestem 16 latkiem a w tej grupie mogą wźąść udział już 15 latkowie. Teraz mam malutki problem gdyż moi rodzice powiedzieli że mogę jechać na tą wyprawę pod warunkiem że ktoś z Elbląga lub okolicy pojedzie tam razem ze mną (wiadomo razem zawsze lepiej). Proszę was o szybką odpowiedź bo muszę odpowiedzieć rodzicom do 10 marca czy kogoś znalazłem czy nie. A najważniejsze z Berna będziemy odlatywać samolotem z Frankfurtu myślę tak 30 lipca. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Odp: Wyprawa Do Berna.
« 1 Mar 2012, 21:59 »
Dobrze zrozumiałem? Potrzebujesz towarzysza na trasie Elbląg-Zakopane, tak?

Napisz więcej, jak ma wyglądać jazda. Jakie odcinki dzienne, spanie i jedzie gdzie, kiedy wyjazd, kiedy na miejscu, etc. Możesz skorzystać z formularza. Będzie łatwiej o towarzystwo :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna merc1011

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 19.02.2012
Odp: Wyprawa Do Berna.
« 6 Mar 2012, 19:52 »
Sory że nie odpowiadałem, ale chodziło mi o to ,że jest wyjazd do Berna i czy jest ktoś chętny na tę wycieczkę. Ponieważ ja będę jechał do Zakopanego pociągiem i z stamtąd dopiero na rowerze.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum